2777
2789
عنوان

افسردگی داره با دستاش خفه م میکنه

283 بازدید | 25 پست

اصلا نمیتونم بابت گذشته م خودمو راحت کنم . خانواده سمی . مادر سمی . الانم ک اوضاع حتی بدتر شده .

با اینکه ازدواج کردم اومدم تو زندگی خودم دوتا بچه دارم. چطوری مادرمو بخاطر اون همه سم بودنش ببخشم؟ چطوری اون همه ظلم و حماقتی ک در حقمون کرد رو ببخشم؟ چطوری ؟ وقتی تو لحظه لحظه الان زندگیم آثارش نمایان میشه 

باهات همدردم 🫂

من قرص اعصاب میخورم بهت پیشنهادمیکنم تو هم بخور تا آروم بشی

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن از مشاور خوب کمک بگیری

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

من خانوادم در حقم خیلی ظلم‌کردن

الانم مادرم برای خواهرم خونه خریده

بابام املاکشو‌زده بنام داداشم

یعنی یه چوب کبریتی بمن نمیرسه

مال دنیا به درک

بهم گفتن نیا خونمون

سالی یکبار میرفتم فقط

من غربت زندگی‌میکنم

همونم گفتن نیا

باهات همدردم 🫂من قرص اعصاب میخورم بهت پیشنهادمیکنم تو هم بخور تا آروم بشی

روانپزشک بهم دارو داد گفتم شیر میدم نوزاد دارم گفت مشکلی نداره 

ولی همه جای نت نوشته عوارض داره وارد شیر میشه قطعش کردم 😔

من خانوادم در حقم خیلی ظلم‌کردنالانم مادرم برای خواهرم خونه خریدهبابام املاکشو‌زده بنام داداشمیعنی ی ...

💔💔💔💔 مگه میشه چرا آخه مگه تو بچشون نیستی دلم گرفت براتون 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

مشاوره رفتم اصلا نمیتونستم حرف بزنم . همش گریه میکردم

رفتارای مادرتون چجوری بود ک میگین سمی ؟ میشه بگین نمیخوام با بچم اونجوری باشم .جدیدا خیلی عصبی میشم😪

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

پیشنهاد منی که از تو بدتر بودم آتیش روشن کردن اگر حیاط دارید یا عصرها برو بیرون کنارش بشین و نگاش کن آتیش انرژی داره و خوردن هر روز یه قاشق عسل و همیشه تو زبونت صلوات و نام خدا باشه اگر مذهبی هستی اکرم که نیستی همین جوری باخودت شکرگذاری کن کن با اینا خوب خوب شدم بعضی وقتا دوباره برمیگرده و این طبیعیه خودت سرزنش کن ولی سعی کن کنترلش کنی