2777
2789

یکی با حرفاش ناراحتم کرده ، حرفاش اصلا از ذهنم بیرون نمیره پروپرانول ۱۰ خوردم ولی از استرسم کم نشده، شبا هم با ارامبخش میخوابم 

خواهر ندارم ، کلا اهل درددل هم نیستم و همه چیز رو تو خودم میریزم ، لطفا خواهرانه ارومم کنید بجای خواهر نداشتمید 

متاهلم و بچه هم دارم 

میدونم زمان تا حدودی ارومم میکنه ولی تا اونموقع چطور از فکر وخیال در بیام 

تا زمانی ک بخای بهش فکر کنی همینطوری آزرده خاطری 

اول باید تصمیم بگیری فکر نکنی بهش 

دوم ک سرتو گرم کن بابچت ،کارهای خونه ،آشپزی

سوم ک برو بیرون دور بزن پارک با بچه

چهارم دمنوش اسطخدوس آرامبخشه 

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل خودتم دوست ندارم 

خواهر يدونه دارم كه باهاش رابطه اى ندارم در خد صحبت معمولى بيشتر ناراحتم ميكنه 

نميدونم چه كسى چه حرفى بهت زدع 

خيلى خيلى خيلى سخته و ميدونم كه چطور دارى اذيت ميشى چون منم خيلى حرف خوردم و از كاراى ديگران ناراحت شدم ولى با غصه خوردن چه چيزى قراره تغيير كنه جز اينكه فقط خودمو  ازار دادم 

جز اينكه موى سفيد تو موهام ديدم 

منم ادم  حساسى هستم خيلى برام سخته حرفها و كاراى زشت ديگران ، خيلى راحت هر كارى ميكنن هر حرفى ميزنن و ناراحت ميكنن 

ولى من به خاطر ارامش خودم دارم سعى ميكنم ياد بگيرم اون ادم سابق نباشم براشون فقط به خودم اهميت بدم ، فاصلم رو باهاشون حفظ كنم ، بهشون اهميت ندم و فقط ارامش و خوشحالى خودم اهميت داشته باشه ، در اخر اونا هستن كه منِ سابق رو نخواهند داشت چون با رفتارعاشون منم ديگه قرار نيست اون ادم سابق باشم ، منم فكر خودمم و اينكه ناراحتيشون برام مهم نيست و فقط ميخوام به خودم و زندگيم اهميت بدم  

منم مثل خودتم دوست ندارم خواهر يدونه دارم كه باهاش رابطه اى ندارم در خد صحبت معمولى بيشتر ناراحتم مي ...

من چون همیشه بخاطر ابرو سکوت میکنم و گله نمیکنم و کوتاه میام 

براشون عادی شده 

مرسی از حرفای قشنگت