2777
2789
عنوان

خرده حرف ها(یه تاپیک مفید)🌱🚫

144 بازدید | 19 پست

سلام ،من هرزگاهی اینجا تک تک توییت ها و مطالب مفیدی که تو فضای مجازی خوندم و ذخیره کردم رو به اشتراک میذارم .امروز هم تو این تاپیک قراره همین کار رو انجام بدم .مطمئن باشید براتون مفید خواهد بود❤️🌊

‏💭 اگه تو مرحله آشنایی پیش از ازدواجی و هنوز شک داری که به شناخت نسبی خوبی رسیدی یا نه، ۲۵ تا سوال ازت می‌پرسم، ببین واسه چند تاش جواب درست و حسابی داری!؟

‏۱. تا حالا بحث‌تون شده؟! بیشتر در مورد چی بوده؟! چطور برخورد کرده و اون بحث به کجا رسیده!؟

۲. کلا وقتی اتفاق ناخوشایندی میفته چطور برخورد می‌کنه!؟

۳. تو موقعیت‌های استرس‌زا و پر تنش اون رو چطور آدمی شناختی!؟

‏۴. بزرگترین و مهم‌ترین تفاوت‌هایی که تا الان بینتون شناختی چی و کجاها بوده!؟

۵. آیا این تفاوت‌ها برات قابل درک و تحملن و می‌تونی واسه سال‌ها اونها رو تحمل کنی!؟

۶. کلا میونه‌تون با این تفاوت‌ها چطور بوده تا الان!؟، با این تفاوت‌های بزرگ سازگار بودید یا سعی در تغییر دارید؟!

‏۷. تو این مدت که با هم بودید از نظر خرج و مخارجی که داشتید اوضاع رو چطور ارزیابی می‌کنی!

۸. دست و دل بازه!، اهل حساب کتابه!، یا مدیریت خوبی داره و میشه بهش اعتماد کرد؟

۹. کلا فکر اقتصادی‌ش به دلت نشسته!؟

۱۰. در مورد درآمدها صحبت کردید! اصلا مسئولیت‌های مالی چطور قراره باشه.

‏۱۱. در مورد خونواده‌ها، اقوام و مرزبندی باهاشون با هم حرف زدید!؟

۱۲. کلا خانواده‌ش رو تا اینجا چطور شناختی! تونستی احساس امنیت رو تجربه کنی!

۱۳. چقدر به استقلال فرزندشون احترام میذارن!

۱۴. تا حالا مورد مشکوکی در مورد بند ناف عاطفی بریده نشده بوده که بهت احساس ناامنی بده!؟

‏۱۵. در مورد بچه حرف زدید اصلا!؛ اینکه اصلا بچه می‌خوایید!، چند تا!، کی می‌خوایید بچه‌دار بشید!، اگه بگه من بچه نمی‌خوام می‌تونی باهاش کنار بیایی!

۱۶. در مورد محل زندگی مشترک چی!؟، بالاخره کجا قراره زندگی کنیم!، تا کی قراره اونجا باشیم!، توافقی در موردش دارید...

‏۱۷. در مورد اعتقادات، باورها و نوع نگاه‌تون به مسائل دینی، اجتماعی و حتی سیاسی تو این مدت صحبت کردید ببینید چقدر با هم توافق دارید!؟

۱۸. اصلا بحث‌تون شده در این مورد!،اگر آره اون بحث به کجا رسیده!، تونستید به یک همزیستی مسالمت آمیز برسید! یا تو این فکرید که کم کم عوضش می‌کنم!…

‏۱۹. در مورد ظاهر و مراقبت فرد از خودش به طور کل نظرت چیه!

۲۰. کلا به دلت نشسته این فرد!، چیزی هست که دوست داری در اون تغییر کنه!، اون چیز چیه و چقدر تغییرش برات مهمه!

۲۱. تو حوزه بهداشت فردی و توجهش به نظم و انضباط با هم سازگار هستید!؟

‏۲۲. در مورد روابط اجتماعی و دایره رفقا و رفت و آمدها چقدر با هم سازگارید!

۲۳. از این لحاظ کلا تو این مدت اون رو چطور آدمی شناختی!، اهل رفیق بازیه! یا رابطه و خانواده براش در اولویته!

۲۴. تو این مدت با رفقای پارتنرت رفت و آمد داشتید!، اگر آره بعدش حس تو چی بود!؟

‏۲۵. در مورد نیاز جنسی، علائق، فانتزی‌ها و ... با هم حرف زدید! و توافق نظر دارید!

📌 اینها بخشی از سوالاتی هستن که شما باید براشون یه جواب حداقلی داشته باشید و اگه به کمتر از پونزده‌تای اونها جواب دادید یعنی؛ صبر کن!، هنوز کلی چیز مونده که باید در موردش بدونی...

|دکتر امانی|

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

❌لحظهٔ خشم و عصبانيت و يا عشق زياد تصمیم نگیرید :

- تحقیقات روانشناسی نشان داده که وقتی انسان هیجان‌ زده می‌شود، عقل و خِرد او "به یک‌ سوم، افت پیدا می‌کند!"

(چه مثبت و چه منفی، چه عاشق و چه عصبانی، پر از خشم و نفرت و يا محبت افراطی و ...)

- يعنی اگر ما ۱۸۰ درجه IQ (ضریب هوشی) داشته باشیم و جزو نوابغ باشیم وقتی هیجان‌زده شویم، ضریب هوشی‌ مان به ۶۰ می‌رسد. (نُرمالِ ضریب هوشی، ۱۰۰ است)

یعنی مثل یک آدم عقب‌مانده تصمیم می‌گیریم.

- خونسردی ؛ آرامش و متانت و تصميم نگرفتن در لحظه های خشم و عصبانيت و يا عشق زياد، راهِ درست زندگی کردن و موفق و خوشبخت شدن است..✨

●چرا میگیم هوش توی رابطه مهمه؟

چون رابطه فقط عاشق شدن نیست، فهمیدنه.

یکی که دردتو بشناسه، توی سکوت‌هات گم نشه و وقتی دعوا میکنین دنبال ریشه باشه، نه مقصر.

هوش یعنی دیدن پشت پرده‌ی احساس، نه فقط شنیدن کلمات.

📌

اینو پین کنین و برای خودتون داشته باشین؛

از تنهایی نترسید،

از اینکه دایره اطرافیانتون کوچیک بشه نترسید،

از اینکه با آدم ها کم رفت و آمد کنید نترسید یا کنار گذاشته بشید نترسید،

از این بترسید که توسط ِآدم هایی احاطه بشید که دوزاری و بدرد نخورن.

همینقدر صریح؛

«دوزاری» کلمه مناسبیه برای ادم هایی که بلد نیستن

کی چطور رفتار کنن و چی بگن

و چه چیزی رو به زبون بیارن.

نترسید اگه چارچوبتون رو حفظ کنید و طرد بشید

باور کنید آدم های حسابی فقط و فقط جذب ادم هایی میشن که سفت و محکم پای چارچوباشون میمونن.

میخواهم طوری زندگی کنم که از زندگی لذت ببرم. اگر در کنارش موفقیتی حاصل شد؛ چه بهتر! 

ولی اگر نشد بازم خوب زندگی کرده ام و همین کافی است. من موفقیت را به خودی خود هدف نمی‌دانم و خیلی از مردم این را نمی فهمند.

-برایان مگی🌱

تو صفحه یه روانشناسی خونده بودم که نوشته بود:

این حقیقت رو از من بپذیرید که مشکل از تو نیست که آدمای سمی رو جذب میکنی؛

اونا سراغ همه میرن…

مشکلِ تو اینه که اجازه میدی اونا بمونن و بعد سعی میکنی راضی نگهشون داری!

بپذیرید دوستان؛ همه چیز رو بپذیرید و رها کنید، اگر کسی دوستون نداره، اگر کسی باهاتون ارتباطشو کم میکنه، اگر کسی ازتون متنفره، اگر کسی ازتون دور میشه، اگر زندگی اون طور که میخواید پیش نمیره، هیچی جز پذیرش نشون نمیده چقدر بالغید.

باید از جنگیدن با مرد اجتناب کرد، نه صرفاً به خاطر حفظ غرور او بلکه همچنین به خاطر حراست از شأن و منزلت خود! 

هیچ چیز به اندازه ی یک زن شوریده حال و دیوانه؛ بی جاذبه و ناخوشایند نیست. 

زنی که به جای قدرت زنانه، از قدرت زبانش استفاده می کند شهره ی آفاق است. 

جنگیدن، زن را نزد مرد و نزد خودش زشت و ناخوشایند می‌کند. 

به زنی باهوش و قوی نیاز است تا مردش را خلع سلاح کند، نه با خشم بلکه با عشق.

مردان خصوصیات زنانه را به دلیل نرمی و لطافت زن قبول می کنند و نه به دلیل قدرت او.

- تونی گرنت

‌📌

📚۵۰ کتابی که باید توی ۵۰ ماه بخونی تا بتونی یک شخصیت قوی و شکست ناپذیر بسازی:

۱) اثر مرکب

۲) پدر پولدار پدر بی پول

۳) هفت عادت مردمان موثر

۴) ۴۸ قانون قدرت

۵) ۳۳ استراتژی جنگ

۶) هنر شکست خوردن

۷) عادت های اتمی

۸) انسان در جستجوی معنا

۹) چرا تا به حال کسی اینهارا به من نگفته بود

۱۰) آرامش در پرتو ایمان

۱۱) دوکبوکی

۱۲) نیمه تاریک وجود

۱۳) هنر ظریف رهایی از دغدغه ها

۱۴) هنر شفاف اندیشیدن

۱۵) آیین دوست یابی

۱۶) چگونه با هر کسی صحبت کنیم

۱۷) هرگز سازش نکنید

۱۸) چهار میثاق

۱۹) تفکر نامطمئن

۲۰) محدودیت صفر

۲۱) افسانه کاریزما

۲۲) قوانین کاریزما

۲۳) اضطراب موقعیت

۲۴) قدرت شروع ناقص

۲۵) محدودیت صفر

۲۶) روان شناسی پول

۲۷) توانمندی های نهان

۲۸) کار عمیق

۲۹) وقتی همه چیز از هم می‌پاشد

۳۰) مغازه‌ی جادویی

۳۱) هنر خوب زندگی کردن

۳۲) نیروی حال

۳۳) اشراف زادگان فقیر

۳۴) ثروتمندترین مرد بابل

۳۵) ۱۲ قانون زندگی

۳۶) نجات از هزارتو

۳۷) شجاعت در برهوت

۳۸) دوباره فکر کن

۳۹) ماورای طبیعی شدن

۴۰) قدرت سکوت

۴۱) دانش ثروتمند شدن

۴۲) زبان بدن

۴۳) راهبی که فراری اش را فروخت

۴۴) هنر بله گرفتن

۴۵) چیرگی

۴۶) بازی قدرت

۴۷) قانون پنجاهم

۴۸) شاه کلید ثروت

۴۹) اصول سخنرانی و فن بیان به روش تد

۵۰) ترس

🚫با این چهار دسته وارد رابطه عاطفی نشید :

۱- افرادی که میل به آزادی زیادی دارن؛ 

تعهد برای این افراد سخته، و اصطلاحا رفیق باز هستن و مسئولیت پذیریشون کمه.

۲- افرادی که میل به قدرت دارن؛ 

هرچی من بگم باید بگی چشم، حرف شنوی کمی دارن، کسی رو غیر خودشون قبول ندارن و برای حل مشکلات گفتگو نمیکنن.

۳- افراد کنترلگر؛ 

با کی بودی؟ کجا بودی؟ چیکار میکنی؟، برای هر کاری میخواد کنترلت کنه!

۴- افراد بدبین؛ 

حتما میخواستی خیانت کنی، حق نداری این کارو انجام بدی!

‌باید از جنگیدن با مرد اجتناب کرد، نه صرفاً به خاطر حفظ غرور او بلکه همچنین به خاطر حراست از شأن و م ...

آخ یکی اینو‌هر‌روز به من یادآوری کن خدا امواتش رو ببخشه و بیامرزه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

مولانا یه جمله داره که باید با طلا بنویسین!میگه که:«چون که اسرارت نهان در دل شود، آن مرادت زودتر حاصل شود»

تجربه نشون داده راجب قدم بعدیت، هدف های آیندت، جزئیات روابط عاشقانه و دوستانت،هدف های مهم زندگی وکاریت،هر چی آدما کمتر بدونن موفق تری=)))