2777
2789
عنوان

میخوام کمتر سیگار بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق میگین ،منم دوستام همین بودن ادامه ندادم باهاشون وَالا منم مثلشون سیگاری و..میشدم

من دیگه کار از کار گذشته سیگاری شدم و نکشیدنش برام عذابه  فقط میخوام کمتر بکشم ترکش برات سخت نبود؟

حق میگین ،منم دوستام همین بودن ادامه ندادم باهاشون وَالا منم مثلشون سیگاری و..میشدم

تو سن پایین دوست خیلی تاثیر داره مگر اینکه خیلی قوی باشی تحت تاثیرشون قرار نگیری

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

پاد خالی بهتره تا سیگارو بزاری کم کم کنار ..یعنی بخاطر بی بو بودنش خوشت نیومد

نه ولی حس سیگارو نمی‌داد سیگارو میکشیدم بعد همش پاد میکشیدم چون بو هم نداشت راحت همه جا میشد کشید 

آها .جدی میگی چه حسی مگه داره سیگار مثله قلیونه!؟

نمیدونم چجوری توضیح بدم چه حسی میده ولی وقتی نمیکشم ضربان قلبم میره بالا سر درد میشم بد اخلاق میشم بس حال میشم بعضی وقتا همین که چنتا کام میگیرم حالم خوب میشه آرامش میگیرم 

نه سبک تره از قلیون من اصلا قلیون نمیتونم بکشم حالم خیلی بد میشه 

من دیگه کار از کار گذشته سیگاری شدم و نکشیدنش برام عذابه فقط میخوام کمتر بکشم ترکش برات سخت نبود؟

نه فدات شم من سیگار نکشیدم تاحالا ،فقط یه بار ی نخ دادن بهم همون بود وبس میدونستم منم همین میشم کات کردم باهمشون الان هیشکی دورم نیس 😅

اما ببین داییم معتاد سیگار و قلیون بوداا ینی همش گوشه لبش بود میکشید ، اومد باخودش گف هر روز یدونه کمش میکنم و همیشه کنارش ادامس نعناع و اجیل داشت مینداخت دهنش الان کاملا ترک کرده تو بگو یه نخ ،اصلا نمیکشه ،به جوونیت رحم کن عزیزم ،ببین دوستاتو ترک کن ،این روشیم که گفتم ی بار امتحان کن❤️