2777
2789

خانما من خیلی از شوهرم خیانت دیدم چند باری از رفتارش از پیامک بازیاش بهش شک کردم نتونستم چیزی پیدا کنم یه سال یا چند ماه بعدش فهمیدم همون موقع که بهش شک داشتم واقا داشته خیانت میکرده الان دوباره خیلی بهش مشکوکم 

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

مثلا پا یه ماه از هم دور بودیم من خونه مامانم بودم تازه زایمان کرده بودم یه روز اومد خونه مامانم اینا گفتم گوشیتو میدی گفت زدم شارژ خاموش میشه رفتم گوشیشو آوردم کم موند سکته کنه قرمز شد عرق کرد یه جوری اصلا نمیفهمید چیکار کنه بلند شد گفت چقد گرم شد اتاق یه جوری منو نگا میکرد کم مونده بود سکته کنه به قرآن یهو داداشش زنگ زد گوشیشو دادم دیگه گذاشت جیبش بعدش 

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

بعد اون روز اومدیم خونمون تا الان هی براش پیامک میاد گوشیشو نگا میکنه بعد میره سراغ لپ تابش آخه تو لپ تابش ام تلگرام و ایتا همه چی داره و اونجا هی تایپ میکنه یه چیزیو چند دفعه رفتم سمتش زود لپ تابو درشو بست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا میگین من چیکار کنم بخدا دیگه دارم سکته میکنم فکر اینکه باز خیانت کنه داره منو میکشه میخوام یه جوری بهش بگم که بهش شک دارم ولی اصلا نمیشه باهاش حرف زد زود جبهه میگیره دعوا میکنه داد میزنه

نگو بهش و زیر نظر بگیرش یواشکی وقتی نبود لپ تاپشو چک کن

نمیدونم چیکار کرده وقتی میری سراغ لپ تابش برا گوشیش کد میره و رمز گذاشته

حالا میگین من چیکار کنم بخدا دیگه دارم سکته میکنم فکر اینکه باز خیانت کنه داره منو میکشه میخوام یه ج ...

عزیزم شما ک بعید میدونم با وجود نوزاد قصد جدایی داشته باشی 

اگ بفهمی و ب روش بیاری فقط اونو پر رو تر میکنی اتفاقا بزار حیا داشته باشه یکم بترسه ، اینجور ادما متاسفانه درست نمیشن دوست ندارم امید واهی بهت بدم ولی تا سالیان سال همین آشه و همین کاسه حالا اگ کلا یکبار خطا رفته بود جای بخشش داشت ولی الان باید فقط کنار بیای و زندگی کنی کنارش تو کاراش هم کن و کاش نکنی چون زرنگ تر میشه

اگه نمیتونی کاری بکنی حرفی نزن که شک کردی 

اگه هم پشتوانه ایی داری 

هفت جدشا بیار جلو چشا باباقوریش 

درجوانی پاک بودن شیوه ی پیغمبریست ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزگار
مدرک جمع کن با اثبات بگو تا ماست مالی نکنه

مدرک دستم باشه ام ماست مالی میکنه چون تا حالا چند دفعه مچشو گرفتم ولی میزنه زیرش درحالی گه گوشیشو با چت هاش میگیرم جلو چشش