nazanivhdt مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 709 عنوان آمپول سفید کننده پوست پیدا کردم 543 بازدید | 27 پست یکی از رفیقام دبی هستاورجینال کره ایشو داره برام میخره ۷۰ میلیون هم هزینش هستبچه ها من پوستم گندمی رنگه و زرد میزنهاورجینال گلوتاتیون واقعاااا جواب میده؟ خیالم راحت باشهبوده کسی اطرافتون؟ 1404/01/24 | 12:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazanivhdt مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 709 میگن گندمی رو سفید درجه یک میکنه مثل مهتابیولی میترسم این همه هزینه کنم رو من جواب نده
آیسل۲۰۱۴۴ عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 10560 نگیررررر من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟
roze2522 عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 9757 نشنیدم🙄 ♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️
maman_narjes عضویت: 1396/07/07 تعداد پست: 4973 چه کارایی میکنیداهمینجوری که هستین خودتونو بپذیرین اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
آبنبات_یخی عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 71 شنیدم ولی واقعاً جواب بده رو نمیدونم من بودم همچین کاری نمیکردم ، چه جراتی دارین یه چیز غیر طبیعی وارد بدنتون کنین چه معلوم چع عوارضی داره ، من خودمم گندمیم سبزه هم باشین مگه چی میشه
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40654 رنگ پوست برمیگرده به ژن .اگه اثری هم داشته باشه موقتیه به جاش چیزی بگیرکه پوستت روصادف ویکدست کنه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
nazanivhdt مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 709 رنگ پوست برمیگرده به ژن .اگه اثری هم داشته باشه موقتیه به جاش چیزی بگیرکه پوستت روصادف ویکدست کنه سلول های ملانین ساز و تا اخر عمر سرکوب میکنهچون دزش بالاس
nazanivhdt مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 709 گندمی تا چه حد؟بنظرم ارزش نداره همینجوری خوبین عکس میدم
monokw عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 1040 من چندتا از اطرافیان ک سبزه بودن شنیدم ی امپولی زدن سفید شدن ولی اطلاعات دقیق ندارم اازش فقط شنیدم ک فلانی خیلیی سفید شده گفتن امپول زده فکررر کنم باید هرچندوقت تمدید کنی امپولو لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️