2777
2789

تخم مرغ روخوب هم نزدی 

بکینگ پودرت خوب نبوده 

موادت سفت بوده

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بکینگ پودرت خوبه کیفیتش؟ شعله رو کم یا خیلی زیاد نذاشته بودی موقع پخت؟

یکی اینکه حس کردم تخم مرغ رو یک جهت و زیاد هم نزدم

یکمم موادم سفت و چسبنده بود 

😢 قابلمه هم فکر کنم گرم نکردم و سردی مواد رو ریختم 🤣🤣🤣

باید یک جهت هم زده بشه؟ از کجا بفهمم خوبه یا بده اخه

آره 

بعدازاضافه کردن آرددیگه نبایدخیلی هم بزنی .درحدمخلوط شدن کافیه 

بکینگ پودرروبریزتوی یه لیوان آب جوش .اگه کف کردسالمه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
یکی اینکه حس کردم تخم مرغ رو یک جهت و زیاد هم نزدمیکمم موادم سفت و چسبنده بود 😢 قابلمه هم فکر کنم گ ...

من همیشه تو قابلمه سرد میریزم ولی شعله پخش کن رو از چند دقیقه قبل میزارم رو شعله داغ شه؛ تخم مرغ مهم نیست ولی وقتی ارد رو ریختم حتما یک جهت هم میزنم، تخم مرغ هم دمای محیط حتما استفاده میکنم.