2777
2789

چند روز دیگه وارد ۶ ماهگی می شم

هندز هیچی برای نی نی نگرفتم 😅دخملم هستن ایشون🥰💕🥹

از اونجایی که همه چیو قراره خودم بخرم و کمکی از کسی نگیرم موندم چیا بگیرم که واقعا کاربردی باشه اضافی نباشه

نکته خیلی مهم اینه که فقط برای چند ماه اول خرید کن

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

والا منم دلم میخواد خودم بگیرما اما امان از این شوهرا

فوری میگه مگه سیسمونی رو تو باید بخری!!!با مامان و باباته!واقعا تو این گرونی دلم میسوزه بحالشون

حالا یواشکی خودم یه خریدایی میکنم به اسم مامان و بابا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سرهمی گرفتم برای مادراولی مزخرفه چونلباس پوشوندن سادشو مادراولی بلد نیس حالا چ برسه سرهمی 

بعدشم اکثر بچه ها درشتن  لباس سایز صفر نگیر 

سایز ۱  ۱دست بگیر 

ببین لباس سایز ۲به بعد  بگیر  زود لباس کوچیک میشه 

فک کن الان سایز ۱میگیری هفته دیگه تنش نمیشع 

من  کلی لباس سایز ۱ گرفتم بدرد بچم نخورد 

سرهمی نگیر چون بلدنیستی تنش کنی 

لباس هرچه بزرگتر باشه بچه راحت تره راحت تر تنش میشه 

نیاز هرکس فرق داره

مثلا همه میگفتن لباس سایز ۰ نگیرم

ولی بچه من زیادی ریزه میزه بود، حتی مجبور شدم ۰۰ هم بخرم

لباسای کوچیک رو تا سونوی آخر صبر کن و بعد بخر

کریر برام کاربردی بود

هم تو خونه برای کولیک و خواب

هم تو ماشین

هم تو مهمونیا

ولی خب کالسکه رو زیاد استفاده نکردم

تشک بازی و رورویک و صندلی غذا و صندلی ماشین و اینجور چیزا رو بعدا خریدم...

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

لباس زیاد نگیر بذار با توجه ب رشدش کم‌کم بگیری

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

همین دیشب انبار رو تمیز کردم و تخت کوچیک گهواره ای رو برای فروش گذاشتم برای دو تا بچمم استفاده نشد

اگر خودتون رو میز غذا میخورید صندلی غذاخوری بگیر وگرنه مث من میفته گوشه انبار و درنهایت سایت دیوار 🥲

گهواره هم گرفتم تا وقتی بچه تکون خاصی نداره و میخوابه خیلی خوبه مخصوصا برای رفلاکس معده پسر دوم من خیلی روش خوابید 

تاب هم از آنیل گرفتم جنسش از همه تابای موجود بهتر بود پسر اولم توی تاب میخوابید 

سایز صفر لباس یه دست گرفتم هی شستم پوشوندم چون بچه زود رشد میکنه خیلی به کارنمیاد البته جاری من استفاده زیاد داشت چون بچه ریز بود باید به نظرم به روز بخری لباسارو اصلا عجله برای لباس خریدن نکن من که خودم چند دست محدود گرفتم وقتی به دنیا اومد میرفتم عبدل اباد تهران میخریدم هر وقت لازمم میشد

حالا اینا باشه باز یادم افتاد برات میگم

والا منم دلم میخواد خودم بگیرما اما امان از این شوهرافوری میگه مگه سیسمونی رو تو باید بخری!!!با ماما ...

من خیلی واضح اعلام کردم که مسئولیت بچه با پدر و مادرشه 

ما انتخاب کردیم بچه دار شیم و باید صفر تا صد رو قبول کنیم

حالا پدر و مادرمم بسته به لطف و محبتشون زحمت میکشن هدیه ی نقدی میدن موقع تولد هر چقدر دوس دارن

من خودمم نمیدونم چکار کنممثلا بین ساک نوزاد و کریر موندم کدومو انتخاب کنمسرویس خواب چه رنگی باشه...و ...

ساک زیاد کاربرد نداره ولی یه مدل کریر هایی هست ک رو کالسکه سوار میشه و میتونی زمانی ک کوچیکه با کالسکه ببریش بیرون و همچنین ب جای صندلی ماشین هم میشه ازش استفاده کرد

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

از مال من خیلی گذشته فقط به این نتیجه رسیدم لباس رو کم بگیرم مخصوصا سایز صفر بعد به تناسب وزنش و فصل  لباس بخرم ... کالسکه... فلاسک آب جوش . شیشه شیر .. حوله ..جوراب .. زیرانداز تعویض پوشک ... پوشک ... کلاه نخی ... ناخن گیر ... تب سنج ... دستمال مرطوب ... پتوی کوچیک 

اینا یادم اومد 

تازه من شیشه شیرم استفاده نکردم روروک و کریرم لازمم نشد اما چون سر پسر اولم ماشین نداشتیم کالسکه خیلی کاربردی بود برام 

سرهمی نگیر

اگر گرفتی جورابدار نگیر

اگر اهل رفت و آمد هستی

از هر سایز یدونه لباس مهمونی بگیر

یه سرویس خواب مسافرتی بگیر

قنداق سوئیسی برای بقیه که میخوان بچه رو بغل کنن

اگر میخوای شیر خشک بدی

یه فلاسک خوب

یه فلاسک جمع و جور یا حتی تراول ماگ برای بیرون خونه

شیشه شیر

شیشه شور

یه ظرف شیرخشک

گهواره تخت آشغاله یا نی نی لای لای 

سرویس پتو دشک بگیر تخت لباس از اسباب بازی خیلی بیشتر بگیر اسباب بازی هم آجر بازی جغجغه اسباب بازی حرکتی نور دار چون هم بشینه می‌تونه بازی کنه عزیزم نرو لباس تا یک سال یا دوسال بگیر لباس اگه هوا سردی به دنیا میاد همشون گرم بگیر