یکی از دوستام که بشددت فصول و دهن لقه چون اشنا داشت با یه دکتری و منم باید زودتر تا پیشرفت نکرده بیماریم وقت میگرفتم رفت وقت گرفت برام ولی به شدت دهن لقه و راحت هرچی میشه رو میره به همه میگه و با پررویی هم میگه اره من گفتم دیگه بعد الان گیر داده اونم بیاد با من دکتر تورو خدا بگید چه غلطی بکنم نگین دگترتو عوص کن و ... که نمیشه نمیتونم توصیح بدم
اون برام وقت گرفته دیگه امروز عصر اینقدر بیشعورو پررویه هر چیز شخصیمو راحت همه جا پخش میکنه حتی تو روی خودم بنطرت مستقیم بهش بگم که دوست دارم تنها برم و ممنون که وقت گرفتی ؟
اره کار خوبی میکنی مثل خودش برخورد کن بگو مرسی ک وقت گرفتی جایی برات جبران میکنم میخوام با مامانم یا ...
میدونی اخه این نفهم چیه داستانش همینم بگم باز میره همه جا پر میکنه که چقدر سارا نمک نشانس بود یا اینکه میگه معلوم نیست په دردومرضی داره یا چه گندی زده که نخواست من بفهمم دکتر زنان میخوام برم اخه ای خدا منو بکشه
خب بکنه عزیزم! دلیلنمیشه گه پشت سرت راه بیوفته بیاد یکی که وساطت میکنه دستش درد نکنه ولی دیگه بقیش ...
چجوری بهش اینو بگم عزیزم ؟ اخه ادم عقده ای و بیشعوری هم هست منم کارم بهش گیره میترسم بره حرف در بیاره که سارا معلوم نیست چه گندی زده یا بگه نمک نشناسه و ... چون دقیقا شخصیتش اینجوریه
چجوری بهش اینو بگم عزیزم ؟ اخه ادم عقده ای و بیشعوری هم هست منم کارم بهش گیره میترسم بره حرف در بیار ...
وقتی که تعیین کرده دکتر اونم خبر داره؟
اگه خبر نداره بدون خبر به اون برو
ولی کار ندارم درسته کارتون خیلی گیره ولی پیش این دکتره ام نمیرفتی بهتر بود چون دوستن بالاخره شاید بهش بگه درسته پزشکه و سوگند خورده اس ولی خب امیدوارم که رعایت بکنه
وقتی که تعیین کرده دکتر اونم خبر داره؟اگه خبر نداره بدون خبر به اون بروولی کار ندارم درسته کارتون خی ...
اره از وقت خبر داره خودش گرفته برام عزیزم بخاطر قصیه بیمارستان و دستگاهایی که این دکتره داره هیچکس نداره تو شهرمون نه بابا دکتره ادم حسابیه خیلی مطبش شلوغه دوسه ماهی یبار وقت میده و اصلا اینجوری خاله زنک نیست که بگه دخترشم چون تو یه سفری با دوستم همسفر شدن میشناختش دخترشم ادم با شخصیت و خوبیه این دوست عوصی من دهن لقه خیلی وقیحه