2777
2789
عنوان

شوهرم گیر داده طلا بفروش

393 بازدید | 19 پست

دوتا وام گرفتیم جمعا۵۰۰ تومن همه‌اشو برد ریخت تو مغازه خودش و پدرش منم از لجش ۷۰ تومنشو دادم طلا ، قرار بود ماشین بگیره منصرفش کردن ن خونه بش دادن نه ماشین با اینکه وضع مالیشونم خوبه خونوادش همش ریختو پاش میکنن، هیچی هم ب نامش نیست ، الان گیر داده بهم‌که برو اون طلاها ک خریدیو بفروش باید پول پیش خونه بدیم   ☹️  کادو تولدم هبچی نخرید بهم‌میگه برو طلاهاتم‌بفروش من مقاومت کردم در مقابلش قبول نمیکنم . ب نظرتون چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان داره هی پی‌ام میده میگه قیمتشون داره میاد پایین باید بفروشی

کلا ۷۰ تومن طلا مگه چند گرم هست که بری بفروشی ؟ 

چرا قبلا فکر پول پیش رو نکرده ؟؟ 

وای از دست این مردهای جان فشان برای خانواده خودسون !!!

با سیاست بگو‌طلا لازممون میشه واسه سرمایه مون خوبه پیشنهاد بده ماهی یبار هرچندکم اماطلا بگیریم 

طرح نیاز کن بگو شما که انقدر اقلیی اینهمه زحمت میکشی برای ما و زندگیمون حیف نیست دیگران بگن خانم فلانی هیچ طلایی نمیندازه چه مردی درکنارشه و با این حرفا ارزش شماهم بیاد پایین 

خونسرد باش و بحث نکن

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

به هیچ عنوان قبول نکن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
الان داره هی پی‌ام میده میگه قیمتشون داره میاد پایین باید بفروشی

مطمن باش خانواده بیشرفش دارن یادش میدن بگو نگران نباش این پایین اومدنه موقتیه بعدشم من برای پس انداز طولانی مدت میخوام ضررنمیکنم روبهش نده تامیتونی مقاومت کن 

بگو برو از خانواده ات بگیر نده

خانوادش پول میدن نزولی پنهونی حاضر نیستن بهش کمک کنن . میگ من کسیو جز تو ندارم منم گفتم اون موقع ک وامو خرج می‌کردی بدون مشورت من کجای زندگیت بودم

خواهرم 5 سال مقاومت کرد سر فروش طلاق تا شوهرش دست از سرش برداشت

طلاق آویزونش بود میگفت در بیارم همه میفهمن زشت میشه حالا ماشالله به راحتی 500 طلاشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
کلا ۷۰ تومن طلا مگه چند گرم هست که بری بفروشی ؟ چرا قبلا فکر پول پیش رو نکرده ؟؟ وای از دست این مرده ...

من ۷۰ تومن طلا خریدم الان دو برابر شدن ، این میگه ۱۵۰ نیاز دارم . اره خانوادش هی میخونن تو سرش ک برو بفروش 

خانوادش پول میدن نزولی پنهونی حاضر نیستن بهش کمک کنن . میگ من کسیو جز تو ندارم منم گفتم اون موقع ک و ...

عین برادر شوهر مجرد من که به شوهرم یه میلیون بده سودشم میگیره

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40