2777
2789

خب اول اینکه بگم من خودم حدود سال پیش وقتی که ازمون نهایی یازدهم داشتم شدیدتر وسواس فکریم زد بالا خیلی جوری که نمی تونستم درس بخونم اصلا دیونه شده بودم همش فکر همش فکر های که تو سرم می موند باعث عذاب وجدان میشد بر می گشتم اشتباه هامو مرور میکردم و داستان بافی و اظطراب چیزای که اتفاق نیفتاده  اینم بگم خیلی ها دارن مثل من ولی وقتی اظطراب شدید داشته باشین اینم بدتر میشه خدا منو نجات داد و واقعا ازش خواستم گفتم نجاتم بده منم مخوام چیزای که بهم کمک کردن خلاص شم و حالم خوب بشه رو با شما در میان بذارم شما هم به خاطر دل خودتون یه دعای برام کنین که موفق بشم :)

اول اینکه سوره ناس مداوم بخونید من حتی الان تمرکز نداشته باشم می خونم ، بعدش تکنیک کاغذ برای کنکوری ها و کسایی که درس می خونن یه کاغذ بذارین کنار تون و فکر هاتون یادداشت کنید و همیشه یه تایم مشخص کنید مثلا ساعت 10 شب بگین اون تایم به اینا فکر میکنم بعدش می بیند چیز خاصی نیست و .... لا الله الا الله رو بگین ، و از خدا خیلی کمک بخواهین مطمئن باشین روتون زمین نمیزنه و اینکه من یه ماه هم برای حضرت عباس دو رکعت نماز خونم اونم موثر بود به نظرم و در اخر دو تا دعا هست اینم بنویسد بندازین توی اب روان این پایین می نویسم 

دعا به جهت از بین رفتن هم و غم

در مکارم الاخلاق از معصومین(ع) روایت است به جهت زوال و هم و غم و محنت این عریضه را نوشته در آب جاری اندازد:

بسم الله الرحمن الرحیم

مِنْ الْعَبْدِ الضَعیفِ اِلَی الْمُولَی الْجَلیلِ رَبِّ اِنّی مَسَّنِیَ الضُّرْ وَ اَنْتَ اَرْحَمُ الرّاحِمینْ فَاکْشِفْ عَنّی ضُرَّ ما اَنَا فیهِ وَ اکْشِفْ عَنّی هَمّی وَ فَرّجِ غَمّی بِحَقِ مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ الطَّیِبینَ الطّاهِرینَ.

گویند از حضرت‌امیرالمؤمنین(ع) منقول است هرگاه مشکلی مرا پیش آمد این کلمات بر سه پاره کاغذ می‌نوشتم و در آب روان می‌انداختم. آن مشکل حل می‌شد و کلمات این است.

(هُوَ الحافِظُ وَ الْکافِیُ وَحْدَهُ)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

البته من چند جلسه مشاوره هم رفتم فقط حرف زدم خالی شدم اینم تاثیر داشت برام لطفاً اگه کسی تو اطراف تون هم بود که اذیت میشد بهش این ها رو بگین 

و بازم تاکید میکنم همش خدا خدا بخواد یه کاری می‌کنه اصلا نفهمیدم وسواس داشتین

عزیزم روانشناسی شما؟ یا  خودتون در گیر بودین؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

خودم درگیر بودم نوشتم بالا خوشگلم

ممنونم 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست