خب اول اینکه بگم من خودم حدود سال پیش وقتی که ازمون نهایی یازدهم داشتم شدیدتر وسواس فکریم زد بالا خیلی جوری که نمی تونستم درس بخونم اصلا دیونه شده بودم همش فکر همش فکر های که تو سرم می موند باعث عذاب وجدان میشد بر می گشتم اشتباه هامو مرور میکردم و داستان بافی و اظطراب چیزای که اتفاق نیفتاده اینم بگم خیلی ها دارن مثل من ولی وقتی اظطراب شدید داشته باشین اینم بدتر میشه خدا منو نجات داد و واقعا ازش خواستم گفتم نجاتم بده منم مخوام چیزای که بهم کمک کردن خلاص شم و حالم خوب بشه رو با شما در میان بذارم شما هم به خاطر دل خودتون یه دعای برام کنین که موفق بشم :)
اول اینکه سوره ناس مداوم بخونید من حتی الان تمرکز نداشته باشم می خونم ، بعدش تکنیک کاغذ برای کنکوری ها و کسایی که درس می خونن یه کاغذ بذارین کنار تون و فکر هاتون یادداشت کنید و همیشه یه تایم مشخص کنید مثلا ساعت 10 شب بگین اون تایم به اینا فکر میکنم بعدش می بیند چیز خاصی نیست و .... لا الله الا الله رو بگین ، و از خدا خیلی کمک بخواهین مطمئن باشین روتون زمین نمیزنه و اینکه من یه ماه هم برای حضرت عباس دو رکعت نماز خونم اونم موثر بود به نظرم و در اخر دو تا دعا هست اینم بنویسد بندازین توی اب روان این پایین می نویسم