2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رو تختی تختوابمو کشید و تختو نگاه کرد من 😳بعدم در کمدمو باز کرد و لباسامو چک کرد من😳.قشنگ دونه میکشید کنار بعدیو ببینه انگار میخواس بخره 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

پوشک‌بچشو وسط خونه عوض کرده جلو همه 

البته نه فقط خونه ی من بلکه خونه ی همه اینجوریه یهو میاره بچه سه ساله رو وسط خونه لخت میکنه جایی که سفره پهن میشه،و پوشکشو عوض میکنه 

خب ببر یه گوشه عوض کن 🤐🤐🤐

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

رو تختم بدون اینکه ازم اجازه بگیره خوابید 

متنفرم از اینکه یکی بدون اجازه از پتو و متکام استفاده کنه😑

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

گفت میخوام برم لباسمو عوض کنم عیب نداره برم تو اتاق تو؟

منم گفتم برو چه عیبی داره 

یه کوله هم دستش بود گفتم لابد لباساش داخل اونه 

رفت تو و قتی بیرون اومد لباس منو پوشیده بود 

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

مادر شوهر خواهرشوهرم که ایران نیست زنگ زد گفت عید دیدنی با دخترم میایم خونتون

بعد ما تازه خونه خریده بودیم رفتن با دخترش کل خونرو دیدن بدون اجازه هی میگفتن وای چقدر قشنگه بریم اتاقم ببینیم تا توی تراس و لاندریم اخر گفتن ما که همرو دیدیم اینجارو هم بریم ببینیم

اوف یادش میوفتم حرص میخورم

زن دایی شوهرم اومد خونمون براش غذا زیر برنجی درست کردیم )گوشت بره با برنج ) کلی خورد اندازه سه نفر

دفه بعد که اومد گفت تو رو خدا غذای خوشمزه درست نکنید اوندفه خیلی خوردم حالم بد شد 

زن ناحسابی کاه از خودت نیست کاهدون از خودته خوب کمتر بخور