بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رو تختی تختوابمو کشید و تختو نگاه کرد من 😳بعدم در کمدمو باز کرد و لباسامو چک کرد من😳.قشنگ دونه میکشید کنار بعدیو ببینه انگار میخواس بخره
ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔
متنفرم از اینکه یکی بدون اجازه از پتو و متکام استفاده کنه😑
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
مادر شوهر خواهرشوهرم که ایران نیست زنگ زد گفت عید دیدنی با دخترم میایم خونتون
بعد ما تازه خونه خریده بودیم رفتن با دخترش کل خونرو دیدن بدون اجازه هی میگفتن وای چقدر قشنگه بریم اتاقم ببینیم تا توی تراس و لاندریم اخر گفتن ما که همرو دیدیم اینجارو هم بریم ببینیم