2777
2789

کی میگه عقل مردا بیشتره

والله این شوهر مغز فندقی ما به زور مارو با یه بچه مریض اورده تو جاده الانم دو ساعته عین خر گیر کردیم تو برف هرچی هم غر غر میکنم میگه خانومم حق داری😏

والله این اخبار هرچی از امداد جاده ای نشون میده دروغ میگه ما الان دو ساعته تو جاده ایم(ترافیکه جاده بسته ست) پس چرا خبری ازشون نیست بیشعورا میان تو برف یه عکس میگیرن رو میرن 

کنار تو درگیر آرامشم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم راه نیم ساعته رو از خونه مامانم دو ساعت اومدیم با یه بچه سه ماهه

گفتم کاش میموندیم گفت صبح بدتر میشه یخ بندان میشه

کدوم جاده ای استارتر؟

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

چره با بچه مریض اونجایین.میرین دکتر؟؟؟

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن

من که دائم تسبیح دستم بود هرچی ذکر بلد بودم گفتم

مامانم بنده خدا صدبار زنگ زد

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
کرمانشاه بودیم خونه مادرش از ساعت8راه افتادیم داریم میریم تهران الان تو ساوه گیر کردیم کولاکه

اوه اوه خدا خودش مراقبتون باشه

براتون صلوات فرستادم به سلامتی برسید انشالله

ما هم راه نیم ساعته رو از خونه مامانم دو ساعت اومدیم با یه بچه سه ماهه گفتم کاش میموندیم گفت صبح بد ...

جاده ساوه ام به تهران بخدا هلاکم هرچقد خانواده اش گفتن بمون فردا برو قبول نکرد

کنار تو درگیر آرامشم😍