2777
2789

یه چیزی میگم اینو همشه به عنوان کسیه چند ساله تو حرفه بدنسازیه داشته باشید

+اگر مربی خصوصی نمیگیر(تو بدنسازی)حتمااااا وقتی برنامه میگیرید کامل و دقیق حرکت هارو از مربی بپرسید و در کنارش فیلم اموزشی همون حرکتو ببینید چون الان مربیا زپرتی شدن

+رژیم رژیم رژیم،کسی ک میخواد چربی سوزی کنی،تو نمیتونی خودت هر چیا صلاحته بخوری اینجوری هیچ وقت نتیجه نمیگیرد ،حتما از یه متخصص خوب ی رژیم بگیرید که غذاهاش خیلی محدود و گرونم نباشه

این دو تا رو رعایت کنید دوهیچ توی هدفتون جلویید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر همینکه مربی ها اهمیت نمی‌دن باشگاه نمیرم

مربی خوب و بد داریم و بستگی به باشگاه داره

اگه شرایطشو داری بخاطر مربی باشگاه رفتنو تعطیل نکن اگه دیدی توجه نمیکنن خودت بیشتر حواست باشه چون بهرحال تو یه حرکت رو اصولی حالا چه مربی بگه چه فیلمشو ببینی و... یاد بگری دیگه کامل و درست میری نیاز به توجه اون مربی بیکار علاف که سرشو میکنه تو گوشی نداری

میشه بگید چجوری حجم‌بگیرم؟؟تو خونه ورزش میکنم بیشتر فیتنسمیخوام رون پاهام یکم حجم بگیره و باس.نو آیا ...

من تو خونه ورزش کردنو خیلی قبول ندارم حالا یوگا و اینا خوبه تو خونه ولی برای حجم گیری یسری مراحلو باید طی کنید و مقدار پروتیین دریافتی مهمه

مثلا تقریبا برای شما روزانه 1800 تا 2200 کالری خوبه و 90 گرم پروتین ولی اینا تقریبیه باید تغذیه زیر  نظر متخصص باشه

آهان متوجه شدم حیلی ممنونشرایط باشگاهو ندارم الان زیادولی خب خودم ورزش میکنم

ویدیو هاشو از یوتیوب ببنید تخصصی تر

چربی و قند رو کم کنید ولی سس و نوشابه زیرو مشکلی نداره

نونم زیاد نخورید زیر 80 گرم باشه

برنجتونم بکنید 150 تا 170 گرم

اینا سطحیه ول موثره چون خودمم لاغر بودم

خب اینارو کم کنم چجوری چاق شم پساخه مگه نون باعث چاقی نمیشه؟؟

کربوهیدرات بیش از حد اصلا خوب نیست اصلا ، اصول حجم گیری میاد روی مدار پروتیینی که شما میخورید چوناگ کم باش وقتی بدنتونبا ورزش سوخت و ساز مکنه بهش روتیین نرسه فقط گوشتو از دست میده 

سبزیجات هم مهمه و همچنین میان وعده ها