2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه

پس با حرفات آرومم. کن تو این ۲۰ ساله زندگی مشترک زندگیمون اینطوری به هم ریخته نشده بود .امشب دیگه صدای دعوامون مادر شوهرم شنید .خیلی ناراحتم . 

عالیه

تو اینستا پست عشق و عاشقی و دل شکستگی و بهم نرسیدن و لایک میکنه آخه قبل از من یکی و میخواسته بهش نرسیده . بعد چند وقته نسبت بهم سرد شده ‌.میترسم نکنه بره سمته قبلیه که میخواسته 

ببین به خاطر ی لایک زندگی ۲۰ ساله خودتو خراب نکن 

منم ی وقتایی ی چیزایی را الکی لایک میکنم از سر عادت یا خستگی 

دلیل نمیشه به عشق قدیمیش فکر کنه 

عشقش تویی چون در کنار تو هست با تو آرومه چون ۲۰ ساله باهات 

حالا اگه الان سرد شده چون بهش گیر دادی باهاش بحث کردی دو روز دیگه همه چی عالی میشه 

الحمدلله رب العالمین ...
ببین به خاطر ی لایک زندگی ۲۰ ساله خودتو خراب نکن منم ی وقتایی ی چیزایی را الکی لایک میکنم از سر عادت ...

امشب مادر شوهرمینا فهمیدن خونمون از سر و صدامون .اصلن تعجب کردن که داریم دعوا میکنیم از بس که با هم خوب بودیم .تو این ۲۰ سال اصلن باهم کدورت نداشتیم . مادر شوهرم گفت همه حسرت زندگی شما رو میخورن چرا اینطور شد .خیلی ناراحتم از این که اونا دعوای ما رو فهمیدن