2777
2789

ما خیلی زود ب نظر میاییم

اگر ی قدم بریم جلو انقدرفک وفامیل تنگ نظر داریم صدقدم باید برگردیم عقب 

حتی خانواده همسرم از خبر بچه دار شدن ما خوشحال نشدن 

مادرشوهرم گفت همه میگن بچه آورده .فامیلای خودم بدتر از حسادت نمیدونن چیکار کنن

همش ازنظر مبترسم

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

تخم مرغ عالیه میرید جایی میایید 

هفت تا توحید بخون فوت کن ب تخم مرغ دور سرت بچرخون  یا بچه هات بزن زمین بشکنه 

میدونی جاهایی ک میری چشمشون حیلی شوره اومدی خونه حتما بشکن و اینک اسپند هم دود کن 

راستی هرچقدر بچه داری ب اون تعداد تخم مرغ بشکن 

مثلا سه تا داری واسه هر کدوم یدونه بشکن

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخم مرغ عالیه میرید جایی میایید هفت تا توحید بخون فوت کن ب تخم مرغ دور سرت بچرخون یا بچه هات بزن زم ...

خدا خیرت بده

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

خدا خیرت بده

قربونت تخم مرغ عالیه بعدش صوت چهارقل و آیت الکرسی اینارو از گوگل بگیر بزار چند بار بخونه توی خونه 

با ذکر لاحول و لاقوه .... 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
قربونت تخم مرغ عالیه بعدش صوت چهارقل و آیت الکرسی اینارو از گوگل بگیر بزار چند بار بخونه توی خونه با ...

دست گلت دردنکنه

دست گلت دردنکنه

❣️❣️