2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو تهران دکتر ناظمی رفتم همه خییییلی تعریف میکنن اما من کلا خوب نمیشم ربطی ب ایشون نداره چند تا دکتر ...

خوب میشین

من افسردگی شدید داشتم با انواع وسواس

الحمدالله خیلی بهترم

آقا هستم

مشکلتون چی هست؟ 

بسلامتی 3 لاشی    قاضی، متهم، ناشی.                       بسلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم، عشقم.                       بسلامتی 3 کس    ناموس، رفیق، وطن.                       بسلامتی 3 همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم.                     بسلامتی 3 مکان    خونه، قبرم، قلبش❤️🥂🥂🥂🥂

جمال شمس فوق العاده هستن تو بیمارستان امام حسین 

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

تو تهران دکتر ناظمی رفتم همه خییییلی تعریف میکنن اما من کلا خوب نمیشم ربطی ب ایشون نداره چند تا دکتر ...

مشکلت چیه ببخشید

عزیزم من الان دارم با لشگر غم می جنگم لطفا فردا بهم زنگ بزن 

من دکتر خودم دکتر پرخیده .. میتونم بگم تا هشتاد نود درصد حالم بهتر. شد 

تعریف دکتر صحت هم خییلیییی شنیدم ولی هنوز نرفتم پیشش

عزیزم من الان دارم با لشگر غم می جنگم لطفا فردا بهم زنگ بزن 

خوب میشینمن افسردگی شدید داشتم با انواع وسواسالحمدالله خیلی بهترم

خداروشکر

عزیزم یع نگاه بی زحمت ب تاپیکام بنداز ۸ ساله خوب نشدم بدتر شدم وسواس فکری شدید دارم 

دارو مشاوره هر چیزی ک شما فکرشو کنی انجام دادم دیگ دارم داغون میشم

بله من افسردگی شدید داشتمخداوند لطف کرد سر راهمون قرار دادالان خیلی بهترمدکتر شمس عزیز دل

خداروشکر همیشه عالی باشید

شما رو هم بستری کردن؟

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

خداروشکرعزیزم یع نگاه بی زحمت ب تاپیکام بنداز ۸ ساله خوب نشدم بدتر شدم وسواس فکری شدید دارم دارو مشا ...

من واکسن کرونا زدم 

واکسن زد به سیستم عصب بدنم

میخواستم ازمون وکالت بدم

زندگیم نابود کرد

تا یکسال داروی اشتباه

و بعد یکسال به لطف خدا با دکتر شمس اشنا شدم

ما تهرانیم دکتر شمس بیمارستان امام حسین

خداروشکر خیلی بهتر شدم

افسردگی من شدید و عجیب بود

دوران بسیار وحشتناک

کاملا درکتون میکنم

آقا هستم