2777
2789
عنوان

همکارم

221 بازدید | 5 پست

من تو شرکت کار میکنم

ساعت ۳ بعدازظهر میریم سرکار تا ۱۱ شب

ساعت ۱۱ شب سوار سرویس میشیم تا حرکت کنه برسه به محله مون ساعت ۱۲:۱۵ میشه

از سرویس پیاده میشیم همه دخترا باباهاشون میان دنبالشون

ولی یه دختره هیچکس نمیاد دنبالش

اون موقع شب تا خونه تنها میره

کم سن و ساله

شاید ۱۹ یا ۲۰

دلم واسش میسوزه

اون مسیر لات و لوت زیاد داره

بخاطر اینکه اون موقع شب کسی خفتش نکنه منم با فاصله پشت سرش میرم

خونه ما اصلا اونطرفی نیست

ولی بخاطر اینکه سالم برسه خونه شون راه خودم رو یه ربع دور میکنم

الان چند ماهه بخاطر اینکه احساس امنیت کنه از اون مسیر میرم

ولی زیاد نزدیکش نمیشم که بفهمه

فاصله ام رو باهاش حفظ میکنم

گناه داره 

اون وقت شب یه نفر اذیتش کنه میخاد چیکار کنه

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دمت گرم ولی زیاد تو زندگیش کنجکاوی نکن 

منم همون سن بودم از شهرستان هفته ای سه شب ساعت ۱۰ شب تو زمستان تو مسیر بد میومدم خونه. 

پدرم بیمار بود و مادرم گرفتار ایشون. 

یادمه تمام مسیر رو با تمام قوا میدویدم ... کلید رو الکی تو دستم میگرفتم که کسی خواست اذیت کنه الکی وانمود کنم که رسیدم در خونه مون . 

اونزمان موبایل دست هر کسی نبود . 

باتمام وجود درکش کردم . همینکه غیرت داره تو اون سن کمک خرج خونه هست ماشالله داره 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .