2777
2789

دچار تکرار شدی ـمنم اینجور هستم ـتعطیلات که میشه و نمیتونم برم بیرون یا بااشگاه. فسممم میخوابه 😫😫کارای خونه شل میشم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزار شارژ گوشیت صفر شه..تا میزنی ب شارژ تا وقتی پر نشده سمتش نرو...خودتو موظف کن توی اون ساعت ی کاریو انجام بدی...مثلا ظرفا رو بشور یا کمدو مرتب کن...هر وقت خواستی گوشی دستت بگیری ی کار  هر چقدرم کوچیک قبلش انجام بده  مدام عقب بنداز گوشی دست گرفتنو...یهو ب خودت میای میبینی کارات تموم شدن چند ساعتم هست ب گوشیت سر نزدی

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  
دیونه شدم

خدا نکنه دختر. صبح به صبح درو پنجره رو باز بزار هوای تازه بیاد. شکر خدا کن که یه روز دیگه زنده ای و سالم و نفس میکشی بی منت خلق. به هوای نون خریدن از خونه بزن بیرون هوای اول صبحو نفس بکش. موقع کار کردن اهنگ بزار اهنگ شاد. میتثنی باشگاه بنویس ـنمیشه روزی حداقل نیم ساعت پیاده روی داشته باش بیرون. افتاب بخوره پوستت

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

خدا نکنه دختر. صبح به صبح درو پنجره رو باز بزار هوای تازه بیاد. شکر خدا کن که یه روز دیگه زنده ای و ...

نمیتونم باردارم....خیلی مشکل دارم تو زندگیم بایه مرد الکلی ک صبح تا شب تنهام شبام ک میاد خوابه کلا با پسرم تنهام .....اصلا ی چیزی میگم ی چیزی میشنوی.....بخاط

خدا نکنه دختر. صبح به صبح درو پنجره رو باز بزار هوای تازه بیاد. شکر خدا کن که یه روز دیگه زنده ای و ...

بخاطر زایمانم الان با کمک خانوادم همه کارامو کردم اما میترسم باز خونه تزکیده شه....بحثم خونه نیستا کلا اعصاب ندارم خسته شدم 

بخاطر زایمانم الان با کمک خانوادم همه کارامو کردم اما میترسم باز خونه تزکیده شه....بحثم خونه نیستا ک ...

میفهمم چی میگه یه خاطر هورموناته.. یا همسرت صحبت کن به گوشه کار رو بگیره. 

نمیگیره ....از صبح فرشامو از قالیشویی آوردن الان فقط یکیشو پهن کرده اون یکیو معلوم نیس کی پهن کنه

همینم خوبه دختر. فکرشو نکن اونم خستس.