2777
2789
عنوان

امشب ب ی نتیجه ای رسیدم

128 بازدید | 7 پست

ادما تا وقتی ناراحتن،غم دارن،حالشون بده ب من احتیاج دارن میان سمتم،منم ک مشکلی نداشتم و ندارم بخدا اینکه بقیه بهم اعتماد میکنن حس خوبی بهم دست میده بخدا از جون و دل مایه میزارم🥲

ولی چرا تو خوشی هاشون من هیچ و پوچم؟

چرا هیچکی منو درک نمیکنه؟

چرا من وقتی حالم بده هیچکدومشون نیستن..

امشب خیلی حالم بده کلا امروز خیلی اتفاقا برام افتاد خیلی حرفا ک نباید میشنیدم رو شنیدم

نمیتونم جلو اشکامو بگیرم

هعی نینی سایت یار همیشگی من🥲😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم همینجوریم، سنگ‌صبور بقیه‌م ولی راضیم از وضعیت و بیشتر لذت میبرم از اینکه حال بقیه رو خوب کنم

ولی اینکه می‌فرمایید موقع مشکلات شما اونا نیستن، بنظرم باید یه تجدیدنظری توی انتخاب دوستاتون بکنید، رابطه‌ی متقابل و دوطرفه‌ست به‌هرحال

من خودم کلا دوست ندارم راجع‌به مشکلاتم با کسی حرف بزنم، دوستان حتی خانواده اگه متوجه حال بدم بشن اصرار میکنن که مشکلمو بگم اما اصلا نمیتونم اینکارو بکنم

بخدا من تازه وارد نیستم هی به من نگید عضویتت مبارک😭 از ۱۴۰۰اینجام، تعلیق شدم اکانت جدید زدم          بااحترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم🤝 

آره منم همینجوریم، سنگ‌صبور بقیه‌م ولی راضیم از وضعیت و بیشتر لذت میبرم از اینکه حال بقیه رو خوب کنم ...

منم نمیگم ولی همینکه درکم کنن کافیه اما خب..