2777
2789
عنوان

کلاس زبان دخترم

51 بازدید | 3 پست

خانما دخترم شش ساله که کلاس زبان میره

و تو این شش سال فقط یه معلم داشته حالا تیچرش ازدواج کرده و یه تایم از کلاساش کم کرده ساعت اهر رو و تایم کلاس دختر من هفت تا هشت 

معلم که عوض شد حس میکنم دخترم داره اُفت میکنه  انگار کم کم زبانش داره ضعیف میشه 

فردا میخام برم پیش مدیر اموزشگاه در این مورد باهاش صحبت کنم بگم کلاس دخترم رو عوض کنه دوباره یه تایمی بزاره با معلم قبلیش. چی بگم بنظرتون؟؟

به نظرم شما اشتباه کردین که شش سال تمام دخترتون فقط یه معلم داشته 

افت الان هم به دلیل اینکه شما مدل آموزش فرق کرده دخترتون گیج شده 

ترم زبان باید حداقل دو سه ترم در میون معلم تغییر کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم شما اشتباه کردین که شش سال تمام دخترتون فقط یه معلم داشته افت الان هم به دلیل اینکه شما مدل ...

نه گلم منظورم رو اشتباه رسوندم من منظورم اینه که فقط رو یه کتاب کار کرده فرست فرنذ و فامیلی فرنذ 

معلم یه بار کتاب فرست دو عوض کرد بعدش  خوند تا فامیلی یک پارت آخر. بعد که اومد این اموزشگاه تست گرفتن گفتن باید فرست سه بشینه  با یه معلم که الان سه ساله‌ با این معلم بوده