2777
2789
عنوان

راهکار خس خس بینی و سینه

31 بازدید | 2 پست

سلام مامانا من دخترم سه سالشه مدتیه که بینیش هم تو بیداری هم خواب خس خس میکنه تو بعضی پوزیشنهایی هم که میخوابه خر و پف میکنه دکتر اطفال بردم بهش اسپری بینی دادن ویه مدت خوب شد دوباره بعد از یه آبریزش بینی خیلی خفیف که حتی مریضم نشد برگشت

کسی تجربه ای داره کمک بکنه؟ به نظرتون چه متخصصی باید ببرمش؟ گوش و حلق و بینی اطفال به نظر خودم اومد ببرم نظر شما چیه؟

سلام عزیزم راجع به اموزش خواب چند وقت پیش سوال پرسیده بودین میشه بگین با چ روشی نتیجه کرفتین؟ دختر من ۵ ماهشه فقط رو پا میخوابه، روش صندلی و کتارش دراز بکشمو امتحان کردم اما فقط گررریه میکنه بی وقفه نیم ساعت مثلا… اخرشم رو پا میخوابه 😭😭😭

سلام عزیزم راجع به اموزش خواب چند وقت پیش سوال پرسیده بودین میشه بگین با چ روشی نتیجه کرفتین؟ دختر م ...

سلام عزیزم من آموزش خواب مستقل بهش دادم وقتی خیلی بچه بود تا یکسالگی خوب بود ولی وقتایی که مریض میشد و دندون میخواست دربیاره دوباره روتینش بهم میخورد

دیگه هرچی میگذشت مقاوم تر میشد تا دوسالگیش که رفت مهدکودک چون خیلی خسته میشد شبا دیگه ۸ تا ۸:۳۰ میخوابید منم فقط کنار تختش میشینم تا یه کتاب بخونم واسش دیگه میخوابه مثل قبل نیست که تو بغل و رو پا بخوابه خواب مستقل و ادامه ندادم چون واقعا دیدم اعصاب خودم نمیکشید تا یه مسافرت میرفتم یا مریض میشد همه چی دوباره برمیگشت به روز اولش فقط کاری که کردم عادتش دادم رو تختش بخوابه من پایین تخت بشینم براش کتاب بخونم و بخوابه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.