2777
2789

‏شبکه چهار داشت در مورد خواص کرفس توضیح میداد

یعنی می‌خوام بگم ته ته مظلومیت بود

دفاع مظلوم از مظلوم😂😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.........................

واقعا فکر میکنید ازدواج کنید صبح با صدای صبح بخیر عزیزم روزتون رو شروع میکنید؟

نخیر ، صبح زود که بیدار میشید میگه : عزیزم یه تومن بده امروز نوبت آرایشگاه دارم.😕😂😂😂😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌..........................

‏درسته مهمون حبيب خداست ولی آخه 9,30 صبح؟؟

كي بيدار شدين؟ كی صبونه خوردين و آماده شدين؟كی راه افتادين؟ 😂😂😂😂

................................

اونقد تو کوچه ما مهمون رفت و آمد کرده که

امروز از شهرداری اومدن یه بنر سر کوچه زدن: از فردا در این کوچه طرح زوج و فرد اجرا میشود😂😂😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.................................

پول همه چی نیست دوستان

من الان ۷۰۰ هزار تومن تو کارتم دارم

ولی حالم خوب نیست 😐😂

😂😂😐😄😂😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

اولیشو همین اللن چشمم خورد تو ایتا خوندم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

۲۰ جلسه

رفتم کلاس زبان آلمانی

فقط یاد گرفتم

هیچی زبون مادری نمی‌شه😂😂

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همشو از ایتا برداشتی 😁😁😁😁

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اولیشو همین اللن چشمم خورد تو ایتا خوندم

عشق دلم منم از ایتا کپی میکنم براتون دیگه😂😂😂😂

کلاسای مجازی از این جهت خوب بود که

فهمیدم از بین استادام با صدای استاد فیزیکم بهتر خوابم میبره 😝😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

یعنی از جکای ایتا بی مزه تره نداریم

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
عشق دلم منم از ایتا کپی میکنم براتون دیگه😂😂😂😂

میدونم باریکک🤣🤣🤣ولی خداییش بعضی جوکهاش باهاله...بز یکی بفرستم