2777
2789
عنوان

شکایت از مادرشوهروخواهرشوهر پیش شوهر😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 61 پست
خوب بهش شکایت میکنین که دقیقا چی بشه؟ در صورت امکان جواب بدین مرسی 

بعضی کاراشون حرص دراره ادم نمیتونه ساکت بشینه چون وقتی حرفی نمیزنی شوهره فک میکنه خواهرومادرش فرشته ان و هیچ ایرادی ندارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتونو بزنین به بی خیالی. دلیل نمیشه همه ادما اونجوری که ما میخایم رفتار کنن. شکایت نکنین و براتون ...

دقیقا این حرفو امروز خواهرم بهم زد 

عاشق همسرم و مادر سه فرشته زمینی حسین 👦👦آمیتیس👧👧آریسا👩👩
چجوری ساختیش😔

کلی باهاش کلنجار رفتم واقعا من احترام میذاشتم بهشون حرفای اونارم اصلا به شوهرم نمیگفتم چون میگفتم این بحثا زنونست تا اتفاقایی افتاد که مجبور شدم شوهرمم در جریان بذارم اوایل جبهه میگرفت میگفت اشتبا فکر میکنی...من بهش میگفتم اینا به من همچین حرفی زدن حداقل تو سنگین باش نرو فعلا پیششون تا بدونن به زنت این حرفو زدی ناراحت شدی

بعضی کاراشون حرص دراره ادم نمیتونه ساکت بشینه چون وقتی حرفی نمیزنی شوهره فک میکنه خواهرومادرش فرشته ...

اشکال نداره بزار فکر کنه 

حالا اگه تو شکایت کنی فکر میکنه تو شیطونی اما اگه تو چیزی نگی تو هم به نظرش مثل اونا فرشته میشی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

خودتونو بزنین به بی خیالی. دلیل نمیشه همه ادما اونجوری که ما میخایم رفتار کنن. شکایت نکنین و براتون ...

والا خواهر ی حرفی میزنی اگ تو بدونی این بشر چقدر پرروئه نظرت عوض میشه ...

اشکال نداره بزار فکر کنه  حالا اگه تو شکایت کنی فکر میکنه تو شیطونی اما اگه تو چیزی نگی تو هم ...

😔😔اخه بعضی وقتا خیلی روم فشار میاد دیشب ب شوهرم گفتم خواهرت خیلی کم عقله🤐🤐

خانمها يادتون باشه شوهرتون به نفر سومي هست كه اصلا تو رابطه شما با خواهر يا مادرش نبوده حالا چرا قاطي اين داستانها ميكنيدش به نظرتون درسته كه عليه مادر و خواهرش شيرش كنيد حالا حق با شما هم كه باشه بازم به نظر من شوهر بينوا نه سرپيازه نه ته پياز مشكلمون رو با خواهر و مادرش بايد مثل بقيه آدمهاي ديگه خودمون حل كنيم جو و هواي خونتون رو با اين گلايه هاي بي ثمر مسموم نكنيد

😔😔اخه بعضی وقتا خیلی روم فشار میاد دیشب ب شوهرم گفتم خواهرت خیلی کم عقله🤐🤐

اوخ اوخ چه بد گفتی

عزیزم اگه تحمل کنی بعدا نتیجه خیلی خوبی میگیری

میدونم که سخته ولی بعد از سختی آسونیه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

منم اویل ازدواج خیلی اذیت میشدم تا حرفی میزدم اصلا محل نمیدانمیداد. 

خداروشکر کم کم زمونه اون روی دیگشون رو نشونش داد

الان اون میاد میگه اه اه واسشون😃

❤از تمام دلتنگی ها ، از اشک ها و شکایت ها که بگذریم...باید اعتراف کنم مادرم که میخندد خوشبختم🌹

آخه بهضیا واقعا میتونن بیخیال رفتارای بد بشن مثل خواهر من 

ولی من واقعا نمیتونم و حرص میخورم اهصابم بهم میریزه بهم بی احترامی بشه چون خودم واقعا زیادی احترام میزارم

عاشق همسرم و مادر سه فرشته زمینی حسین 👦👦آمیتیس👧👧آریسا👩👩
خانمها يادتون باشه شوهرتون به نفر سومي هست كه اصلا تو رابطه شما با خواهر يا مادرش نبوده حالا چرا قاط ...

همیشه بهم میگه سعی نکن ی کاری کنی بین تو و خانوادم قرار بگیرم اما خب من کلا یکم زودجوشم و سریع واکنش نشون میدم و نمیتونم تو خودم بریزم