2777
2789
عنوان

معرفی مشاور و روانشناس خوب

40 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من به دلیل اضطراب شدید و مشکلات ازدواجم دنبال یک مشاور خوب میگردم لطفا اگه از پزشکی نتیحه گرفتین حتما برام بنویسید. ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما پیششون رفتین؟ تجربه دارین از درمانشون؟

من پیش از ازدواج رفتم پیششون 

تشخیص دادن افسردگی دارم و اضطراب بخاطر یه مشکلات قدیمی تو زندگیم که نمیشه بگم

خیلی راضی بودم واقعا به همه اطرافیانم هم معرفی کردم کسایی که رفتن راضی بودن واقعا 

سلام ميتونين سايت مركز روانشناسي و مشاوره شيوا رو سرچ كنيد، درمانگران زيادي داره در اين حوزه كار ميكنه، بر اساس موضوع و مشكلتون انتخاب كنيد، دكتر قائدنيا، خانم فرماني، خانم حاجي زاده، دكتر فرهمند و ... درمانگران خوبي در اين زمينه هستند. همه درمانگران هم پروانه دارن و تعرفه هاشون هم بر اساس سازمان نظام هستند.

02188257030

09384903280

عزیزم مشاور من کارش عالیه یعنی فوق العادست هم تلفنی مشاوره میده هم آنلاین با ویس وچت تو زمینه های خانواده/فردی/کودک حق المشاوره اش هم ۱۸۰تومن اگه خواستی نوبت بگیری بهش پیامک بده یا اینستاگرامش دایرکت بده شمارش و میدم اینستاشم برات میفرستم

09199541937