2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بهم بی محلی میکنه

158 بازدید | 13 پست

۱۱ ساله ازدواج کردم یه بچه ۸ ساله هم دارم شوهرم خیلی بهم کم توجهی میکنه اصلا جرات ندارم باهاش حرف بزنم زود بهش بر میخوره قهر میکنه.دخترم فردا امتحان داره بهش گفت بابا برام بازی نصب کن اونم گوش کرد میگم خب میزاشتی درسشو بخونه بعد میکردی بدش اومد و قهر کرده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سرفرصت وقتی آرومه یه چای بریز با محبت برو ازش سوال کن چیشده چه مشکلی دارهاینجا نیا برو کنار شوهرت با ...

نه کلا از اول همین جور بوده حتی مشاورم رفتیم مشاور گفت شوهرت خیلی یک دنده هست و حرف حرف خودشه مغروره دیگه خسته شدم از زندگی

نه کلا از اول همین جور بوده حتی مشاورم رفتیم مشاور گفت شوهرت خیلی یک دنده هست و حرف حرف خودشه مغروره ...

قرار نیست خسته بشی 

درسته سخته قرار نیست که زندگی همش صاف باشه

هر زندگی یه مشکلی امکان داره داشته باشه مهم حل کردن مشکله

مطمین باش راه حل داره

عشق-دوستی- محبت پروفایل  دو کاربر 

قرار نیست خسته بشی درسته سخته قرار نیست که زندگی همش صاف باشههر زندگی یه مشکلی امکان داره داشته باشه ...

نمیدونم خیلی راه رفتم اگه چیزی بر خلاف میلش باشه اعتراض و قهر میکنه بچمون قربانی این زندگی شد لجباز و پرخاشگر شده چون شوهرم همش داد میزنه

نمیدونم خیلی راه رفتم اگه چیزی بر خلاف میلش باشه اعتراض و قهر میکنه بچمون قربانی این زندگی شد لجباز ...

یه مشکل کوری هست اونو پیدا کن 

الکی که نباید داد بزنه و اعتراض کنه

عشق-دوستی- محبت پروفایل  دو کاربر