2777
2789
عنوان

اگه خیلی لاغر باشید 🫤

76 بازدید | 12 پست

اگر پاهاتون و باسنتون خیلی خیلی لاغر باشه حاضرید یکم شکم پهلو و بازوتون بزرگ بشه در عوض پاهاتون هم چاق بشه؟

بالاتنم اوکی هست ولی پایین تنم خییییلی لاغره🤕😐🫤

۱۶۲ وزنم ۵۵ چون ژنم این فرمی هست با ورزش و .. تغییر نمیکنه

به طرف میگن شما تو زندگیتون چی کم دارید ؟ میگه هیچی ... میگن : چرا ؟؟؟؟؟ میگه : دیروز بابام جلو همه گوزید مامانم گفت فقط همینو کم داشتیم......😍😂😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امتحان کردی ورزش؟

بله چندسال اصلا فایده نداره 

به طرف میگن شما تو زندگیتون چی کم دارید ؟ میگه هیچی ... میگن : چرا ؟؟؟؟؟ میگه : دیروز بابام جلو همه گوزید مامانم گفت فقط همینو کم داشتیم......😍😂😐

زنتیکت اینطوریه خودتو دوست داشته باش ورزش بدنسازی برو اسکوات با روشهای مختلف بهترت میکنه

یعنی میگی چاق نشم ؟ 

بله

منم نظرم همینه یبار تا ۶۳ اومدم بازم لاغر دیده میشدم 🫤 خداکنه درست و حسابی چاق بشم البته چاق منظورم تو پره 

سخت نگیرید بنظرم

خب میگی چیکار کنم؟

یعنی میگی چاق نشم ؟

ربطی به چاقی نداره

من قدم ۱۷۰ وزنم ۵۷ ولی ب ا سنم پره ولی بالاتنم لاغره ژنتیکت همونطوریه که هست مثلا میرم بدنسازی بالاتنم بهتر میشه ولی باز سینم سفت نیست و نمیشه کاریش نمیتونم بکنم جز عمل

ربطی به چاقی ندارهمن قدم ۱۷۰ وزنم ۵۷ ولی ب ا سنم پره ولی بالاتنم لاغره ژنتیکت همونطوریه که هست مثلا ...

نه من چاق بشم خب پایین تنمم پر میشه دیگه😐 مثلا ۶۳ کیلو شده بودم دور باسنم ۱۱۰ بود الان ۸۹ هست 🫤