2777
2789
عنوان

تنلی تخمدان چه علائمی داره❓

100 بازدید | 19 پست

نزدبک دوماهه پریود نشدم😑

۶ ماه پیش سونو رفتم تنبلی نداشتم 

روز موعودم اسفند ماه فقط لک داشتم 

ممکنه تنبلی گرفته باشم❓

و کاش عزیزم اگر به غم مبتلا شدی، پناهی هم داشته باشی...❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موی زاعدگردن تیره شکم بزرگ منگوله پوستی جوش زیر پوستی و...که همشو الحمدللله دارم

همرو دارم🤣ولی قبلا هم داشتم سونو گف تنبلی تخمدان نیست

تاپیک منو بخونبرا من بیشتر با ریزش مو خودشو نشون داد در حالیکه پریودام خیلیم منظم بود

وای خسته شدم از زن بودن چقد سخته و پر چالشه😭

مجردی؟

اضافه وزن 

موهای زائد 

پریودی‌نامنظم 

آکنه و‌پوست چرب 

ریزش موی شدید و نازک شدن موهااا 

لک بینی یاخونریزی غیر معمول 

خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀

شاید کیست داری

سونو گفت نداری همون ۶ ماه پیش ممکنه الان کیست دراورده باشم😑❓

چون دو سه ماه پیش ی لخته خیلی گنده دفع کردم سفت. هم بود عین جنین😑

مجردی؟اضافه وزن موهای زائد پریودی‌نامنظم آکنه و‌پوست چرب ریزش موی شدید و نازک شدن موهااا لک بینی یاخ ...

نه متاهلم همرو از مجردی داشتم ولی هربار دکتر رفتم گفتن تنبلی نداری چند تا کیست خیلی ریز داشتم مجردی گفتن مشکلی نیست دفع میشه آخرین بار ک ۶ ماه پیش سونو رفتم حتی کیست ها هم نبود کتره گف رحمت پاک پاکه برای خودم خیلی عجیبه حتی پرژسترون میخوردم پریود نمیشم😑