2777
2789
عنوان

بچه ها بیایید گربم🥲

91 بازدید | 10 پست

مامان و بابام خوششون نمیاد از گربه و کلا از حیوون من یه گربه دارم البته تو حیاط میمونه هی میره هی میاد اما بیشتر تو حیاطه خیلی بهم عادت کرده و دوسم داره منم دوسش دارم، اما الان حاملس چیکار کنم؟ خیلیم دوسش دااارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اجازه نمیدن حتی تو حیاطم باشه ؟

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
وای منم مثل تو بودمشبا کجا میره ؟ بچه هاشو همونجا تو لونه به دنیا میارهخودش بزرگشون می کنه تو فقط غذ ...

شب تو حیاط من جا براش درست کردم اما توش نمیخوابه نمبدونم کجا میره هر روز غذاشو میدم اونم خیلی عاشقشم

چرا اما دوسش ندارن

خب اگه اذییتش نمیکنن خوبه بزار همون جا بره و بیاد براش آبو غذا بزار وقتی که بچه هاش به دنیا اومدن یه جا براشون درست کن نمونن تو آفتاب

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
خب اگه اذییتش نمیکنن خوبه بزار همون جا بره و بیاد براش آبو غذا بزار وقتی که بچه هاش به دنیا اومدن یه ...

آره عزیزم خودم که خیلی دوسش دارم هر روز دوست دارم بچه ها زود تر بیان مثل جونم ازشون مواظبت میکنم

آره عزیزم خودم که خیلی دوسش دارم هر روز دوست دارم بچه ها زود تر بیان مثل جونم ازشون مواظبت میکنم

دستت درد نکنه خدا خیرت بده 

بزار بچه هاش بدنیا بیان ببین چقدر گوگولی و نازن 😍😂