2777
2789

سلام خانوما ،من خالم واسه پسرش ازمن خاستگاری کرده، پسرخوبیه خیلی میشناسمش هنوز جلسه نذاشتیم باهم صحبت کنیم ولی باخالم خیلی رابطه نزدیکی دارم مث مادر میمونه واسم ، دوتا هم دخترخاله دارم جفتشون مثل خواهرمن، ولی کلا از بچه دار شدن میترسم، ازوقتی سنم پایینتربود میترسیدم، همیشه فکرمیکنم خدای نکرده دورازجون اگه بچه مشکلی داشته باشه نمیتونم خودمو ببخشم، الانم اگر این موقعیت پسرخالم اوکی باشه ازدواج فامیلی هم که مزید برعلت میشه و ممکنه بچه مشکل داربشه. البته پرس و جو کردم میدونم ازمایش های ژنتیکی پیشرفته انجام میدن و ممکنه این اتفاق نیفته ولی من اصلا ادم ریسک پذیری نیستم،

خودم خیلی فکرامو کردم دوست دارم بچه به سرپرستی بگیرم ولی نمیدونم چجوری این موضوع رو به پسرخالم بگم، میدونم خیلی خودش بچه دوسته

بچه ای ک از گوشت و پوست خودت باشه یه حس دیگه داره

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنت کمه و هیجانی 

بعدا خودت پشیمان میشی 

فقط کسی ک خودش بچه دار نمیشه و همه راه ها رو رفته برای اون پیشنهاد میکنم چون پشیمان نمی‌شه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

صبر کن عزیزم ازدواج که کردی بعد از یه مدت خودت بیقرار بچه دار شدن میشی 

فعلا چیزی نگو

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

اسی از اونور بوم نیفت خودت میتونی بچه دار بشی بعد به خواستگارت برگردی بگی بچه دار نشیم و بچه از پرور ...

من کسی بود که گفت به فرزندی بگیریم 

کی گفته هیچکس نیست؟! 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
بچه ای ک از گوشت و پوست خودت باشه یه حس دیگه داره

اره میدونم ولی من کلا از وقتی که یکم سنم پایینتر بود دوران بارداری رو دوست نداشتم ، بچه  ی نوزاد رو هم همینطور ، دلم میخواد تلاش خودمو بکنم بهش بگم ببینم نظر اون چیه ، حالا شاید وقتی واردزندگی شدم دلم خواست خودم بچه دارشم :(

اول بگو نظرت راجب بچه ها چیه 

بعد بگو بنظرت میتونی بچه یکی دیگرو دوس داشته باشی نزار جواب بده در ادامع حرفت بگو من همیشه بهش فک میکردم و هرروز بیشترو بیشتر نسبت ب تصیمم مصمم میشم از طرفیم خیلی ثواب داره و مطمئنا روزیش باهامونه

ولی اصلا مجبورش نکن دقیق نسبت ب این موضوع حساسیتو بگو بعدا برات مشکل نشه

خیلی دل بزرگی میخواد . ما یکی از اقواممون بچه ب سرپرستی گرفتن الان فک کنم 29 سالش اینا باشه بعضی وقتا فک میکنم چطور میتونن خیلی یخته

ببخشید حرفاتو خوندم یاد یه چیزی افتادم امیدوارم برات این اتفاق نیفته ولی نگو اونجوری 

من خودم میگفتم یدونه بچه بسمه فقط یدونه باشه و دیگه نمیخوام میرم لوله هامو میبندم دستگاه میزارم امپول میزنم تا بچه دار نشم دیگه 

الان تو وضعیتیم میگم چند تا باشه فقط باشه 

چرا چون تخمک ندارم تا بچه دارم بشم مگر با ای وی اف اینا 

خدا خودش کار همه رو حل کنه به شماهم دل و جرات بده تا بتونین بهتر فکر کنین 

هم بچه خودتون هم یکی دیگه رو به فرزندی قبول کنین چه ایرادی داره

.

اسی از اونور بوم نیفت خودت میتونی بچه دار بشی بعد به خواستگارت برگردی بگی بچه دار نشیم و بچه از پرور ...

ینی نگم بهش؟ خب اگه بعد ازدواح مخالف این قضیه بود چی ؟ شاید من حتی بعد ازدواحم نظرم عوض نشه

تو صدتم برای بچه ی بقیه بذاری اخرش یکم عصباین بشی میگه تو که مادرم نیستی حق نداری فلان حرفو بزنی

خیلی ازفامیلامون دیدم بچه به سرپرستی گرفتن و مشکلی نداشتن :(

سنت کمه و هیجانی بعدا خودت پشیمان میشی فقط کسی ک خودش بچه دار نمیشه و همه راه ها رو رفته برای اون پی ...

اگه بعد ازدواجم نظرم همین بود؟ دوست دارم ازالان بدونه تکلیفم حداقل باخودم مشخص باشه