2777
2789
عنوان

سی سی کرم فارماسی

255 بازدید | 27 پست

کی سی سی کرم فارماسی داره خوبه هر کی داره واقعیتو بگه چون می‌خوام بخرم

بعد شنیدم جنبه مراقبتی داره درسته بعد کاورش چطوره جای جوش و کاور می‌کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه کاورش متوسطه برای روزانه خوبه سبکه

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

منم شنیدم خوبه می‌خوام بخرم

من تو اینستا تبلیغشو زیاد می‌بینم ا تبلیغ پنکیک لاکچری کوینم خیلی هست ولی خب آدم نمی‌تونه اعتماد کنه گفتم بیام از اینجا بپرسم هر که استفاده کرده تجربه‌شو بگه

چی ؟ اگه از این کرم استفاده کردی بگو تجربتو

اگ کاور خچب میخوای شال کویین بخر 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

من دو روز پبش خریدم کاورش خیلی پایینه انگار طبیعی پوست خودته اینکه لک و اینارو پوشش بده اصلا اینطور ...

آها من جای جوش دارم نمی‌دونی چه کرمی برام خوبه که زیاد عوارضم نداشته باشه

من شنیدم سی سی کرم میزنن و یه پنکک سبک هم میزنن روش و راضی بودن اینجور ولی خودم با پنکک امتحان نکردم ...

من دو تا پنکیک تو اینستا تبلیغشو زیاد دیدم یکی همین لاکچری کوین و یکی همین شالکووین که کاربر بالایی گفت ولی نمی‌دونم واقعاً کدومش خوبه و برای پوست ضرر داره یا نه