2777
2789
عنوان

لیزر مو تورو خدا بیاین

78 بازدید | 12 پست

سلام 

من تقریبا ۴ جلسه با دستگاه کندلا (شاتی ) لیزر رفتم. زیر بغلم قبلا اندازه ۴ بند انگشت کل مساحت ریشه ی موهام بود ولی الان شده قد کف دست و بزرگ شده . میخام بدونم چرا اینجوری شده و اینکه قرارع تا همیشه بیشتر بشه پس فایده لیزر چیه ؟ 

فقط موهام از اون ضخامت دراومده و خیلی نرم و نازک شده ولی حجمش همونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما دستگاهش اصلا نبوده منم ۴ تا رفتم کندلا خیلی خوب جواب گرفتم

شما کجا رفتی؟ تهران بود ؟ هزینه جلساتتون چقدر شد ؟ و اینکه از کجا میشه فهمید اصله یا نه؟

من جلسه دوازدهمم😂معمولا اینطور میشه و بعدش دوباره کم میشهاولش افزایش داره

همینجوریه هنوزم برای شما؟ پس کی قرارع کم بشه؟ خواهر من با همین کندلا رفت بعد جلسع ۷ ام دیگه مو در نیاورد

همینجوریه هنوزم برای شما؟ پس کی قرارع کم بشه؟ خواهر من با همین کندلا رفت بعد جلسع ۷ ام دیگه مو در نی ...

من الکساندرایت پنتو رفتم

خیلی کمتر شده در حال حاضر اما چون مشکل هورمونی دارم تموم نشده

من الکساندرایت پنتو رفتمخیلی کمتر شده در حال حاضر اما چون مشکل هورمونی دارم تموم نشده

برای منم یه قسمتایی جواب گرفتم ولی بعضی جاها نه 

مثلا اوپراتور لیزرم از ارنجم یکم اومدع بالا موهای نازکمو کلفت کرده نمیدونم باید چیکار کنم😭

اشکال نداره عزیزم اونایی که مو نازک بودن کلفت شدن دوباره با لیزر میرن

میترسم با لیزر مثل موهای زیربغلم هی بالا و‌بالاتر بره. به نظرتون اپلاسیون کنم اونجارو برمیگرده مثل قبل بشع؟

میترسم با لیزر مثل موهای زیربغلم هی بالا و‌بالاتر بره. به نظرتون اپلاسیون کنم اونجارو برمیگرده مثل ق ...

اپیلاسیون؟ مگه وقتی جلسات لیزر میری اپیلاسیون هم میری؟

موقع لیزر فقط میشه ژیلت زد

اما فقط جاهایی مو نازک بوده میتونی اپیلاسیون کنی برگرده ، من موهای نازک اپراتورم زده بود زیر گردنم بعدش بلند شدن بهم گفت با بند بردار برمیگرده ، با بند برداشتم برنگشت و دوباره لیزر زدم

اپیلاسیون؟ مگه وقتی جلسات لیزر میری اپیلاسیون هم میری؟موقع لیزر فقط میشه ژیلت زداما فقط جاهایی مو نا ...

نه منم دقیقا رو حساب حرف اوپراتورن میکم ، شنیدم اگر جاهایی ک نباید لیزر شده و موهای نازک کلفت شده ، اپیلاسیون کنم دیگه برمیگرده به همون روال سابق 

شما کجا رفتی؟ تهران بود ؟ هزینه جلساتتون چقدر شد ؟ و اینکه از کجا میشه فهمید اصله یا نه؟

من مهرشهر رفتم مامانم تهران میره یبار اومد پشت لبشو اینجا زد میگفت خیلی بهتره 

من فول بادی نمیرم هر دفعه چهارصد اینا میشه