2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتک خوردم شدید تا مرز خفگی رفتم 

خواستم برم برا همیشه با این که این زندگی صفر تا صدش خودم ساختم با بدبختی و دربه دری

شناسنامه بچه رو نداد مادرش هم گفت ببری ازت میگیریمش 

مجبور موندم

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!
تنهای تنهام مشکلات ک فراوون

عجب دنیایی شده تکنولوژی اومد تا ارتباطات رو زیاد کنه ولی تنهایی ها زیاد شده.عزیزم تنهایی یه ویروس همه گیر شده .من درخدمت هر وقت خواستی میتونی رو من حساب کنی برای درد و دل

مشکلات مردمو میخای چکار روحیتو خراب میکنه. 

من شوهرم معتاده. بی پولیم‌. همسرم کلی بدهی بالااورده چک بی محل کشیده. نزول میدیم هر ماه. ی پسر دوساله دارم. فهمیدم باردارم هستم نتونستم سقط کنم. دتبال کار خونگی ام ولی هیچ سرمایه و ایده ایی ندارم. همسرم یبار خیانت کزده بهم و هنوز از لحاظ روحی داغونم‌. عاشق همسرمم نمیتونم طلاق بگیرم . روابط فامیلیمون سرد شده بخاطر بی پولی و ی سری اختلافا. خودمم از لحاظ اعصاب ضعیفم و همش پنیک میکنم.‌.. این بدبختیای منه

با شوهرم دعوا کردم قهرم خونه پدرمم بیشعور ب بابام فحش داد رو در رو دلم برای بچه تو شکمم میسوزه ک ماد ...

عزیییزم.امیدوارم هرچه زودتر بیاد عذر خواهی کنه و زندگیتون روبراه شه