2777
2789
عنوان

رژیم من درآوردی😁

493 بازدید | 65 پست

سلام اساتید گرامی! من 7 ماهه تقریبا زایمان کردم، شکمم خیلی سفت و قلمبه س در حد یه حامله ی 6 ماهه م🤦 بقیه ی جاهای بدنم اوکیه ولی شیکمم همچنان مونده، کل بارداری وزن زیاد اصافه نکرده بودم کلا 13 کیلو. الان 5 کیلو از قبل بارداریم بیشترم. رژیم جزیی و پیاده روی هم میکنم ولی انگار ن انگار، میخوام سرخود رژیم سخت بگیرم، صبحونه یدونه سیب بخورم فقط، تا ظهر غیر آب هیچی نخورم. نهارم یدونه تخم مرغ آبپز بدون نون بخورم، تا شب هیچی نمیخورم، برا شامم یه پیاله ماست و سبزی با نان جو از اون تستا بخورم، یه کف دست. ولی آب فراوون بخورم، موقع خوابم یه لیوان شیر. هفته ای یک روز هم رژیم آب بگیرم، ینی هیچی نخورم دو سه لیتر آب تو 24 ساعت بخورم. بنظرتون خوبه؟ کسی اینمدلی امتحان کرده؟ اینم بگم شیر نمیدم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به جای اینکارا از متخصص تغذیه یا حتی لیمومی و دکتر کرمانی رژیم درست بگیر هم اینقدر گرسنه نمیشی هم احتمالش بیشتره که ولش نکنی هم کاهش وزنت باقی میمونه 

نمیدونم چرا لقمه رو دور سرتون میپیچونید این که گفتی حتی نصف پروتئینی که باید بخوری هم نداره

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

نمیدونم ولی قرص مکمل هم بخور مثل آهن و ویتامین ب 

زینک هم خوب باشه 

یه مدت بگیر ۲ ماه مثلا بعد برو یه آزمایش کلی بده ببین وضعیت بدنت از لحاظ املاح و تیروئید چطوره

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

به جای اینکارا از متخصص تغذیه یا حتی لیمومی و دکتر کرمانی رژیم درست بگیر هم اینقدر گرسنه نمیشی هم اح ...

بنظرت تو این رژیم چیو اضافه کنم بهتر میشه؟ خرما و مرغ و گوشت اضافه کنم اوکیه؟ 

😂😂 وای اسم پروفایلت😂 چیکار کنم استپ کردم

😁😁

نتیجه نمیگیری انقدر بهت سخت میگذره که سریع ولش میکنی اگه هم ادامه دادی چیزی جز بدرنگ شدن پوست و ریزش و بد حالت شدن مو و خرابی دندون قسمتت نمیشه اتفاقا چیزای مقوی باید بخوری میوه خوردن شبها رو ممنوع کن 

از رحمت خدا ناامید نشو🌱    لطفا زیر ۱۵۰ سال ریپلای نکنه☺️👻

این چه کاریه میخوای خودتو خراب کنی؟ 

رژیم متناسب بگیر صبحونه کامل و مقوی بخور سیب چیه اخه

پنیر بخور کره بادوم زمینی بدون شکر و... 

ناهار هم کم بخور مثلا یه سیب زمینی اب پزی یا تخم مرغ اب پز با یه کف دست نون 

عصرونه یدونه میوه بخور یا یدونه سیب یا خیار یا پرتقال 

شام باید کمترین حالت ممکن باشه اصلا نون و برنجی نباشه میتونی یه کاسه اب لوبیا بخوری یا اب عدس یا سوپ درست کنی 

سعی نکن وعده ای رو حذف کنی یا فقط یدونه میوه بجاش بخوری صبحونه باید کامل ترین وعده باشه که در طول روز زیاد گرسنه نشی   آب زیاد بخور مثلا ۵ تا ۶ لیوان در روز

ورزش و پیاده روی هم خیلی مهمه سعی کن روزی حداقل نیم ساعت یا ۴۵ دقیقه پیاده روی کنی کم کم بیشترش کن  اگه دوست داشتی باشگاه ثبت نام کن ولی اونوقت میزان اب خوردنت باید بیشتر بشه

این رژیم مامانم بود که وزنش از ۹۳ رسید به ۷۰ وزن طبیعی خودش

دیگه جونی واسه ورزش میمونه؟ 😂 با بچه ی 7 ماهه😭

شیطونه ؟ 😅😍

ورزش های مخصوص شکم رو ببین روزی بیست سی تا بزنی حله فک کنم حیفه زحمت میکشی ورزش نباشه شاید پوست شکم شل شه

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

😁😁نتیجه نمیگیری انقدر بهت سخت میگذره که سریع ولش میکنی اگه هم ادامه دادی چیزی جز بدرنگ شدن پوست و ...

اوکی یچیزایی اضافه میکنم به رژیمم. ولی باید یفکری بحال خودم بکنم