2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی

303 بازدید | 25 پست

موردی رو در اطرافیانتون دیدین که قبل از ازدواج فامیلی آزمایش بدن و نشون بده مشکل دارن و بهشون بگن به هیچ عنوان به هم نمی‌خورید و نباید ازدواج کنید ؟

اگه آزمایش ژنتیک انجام بشه و مشکلی دیده بشه بنظرتون راه درمان و کنترل داره که در آینده فرزند سالم بدنیا بیاد ؟ یا اینکه کلا باید قید اون ازدواج و زد ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر عموم با پسر دایی ش طبق  نمایش ژنتیک گفتند به احتمال  75 درصد در هر حاملگی بچه سالم نخواهد بود و ازشون تعهد گرفتند که در صورت مشکل سقط بشه 

بارداری اول هم توقف رشد داشت جنین و سقط شد ولی خداروشکر الان یک پسر سالم دارند 

بله دختردایی مامانم با اینکه فهمیدن مشکل دارن

ازدواج کردن و صاحب دوتا بچه عقب افتاده هم شدن

دکتر گفته بود با نظارت پزشکی میشه بچه سالم داشته باشن

ولی نشد آخرش طلاق گرفتن هرکی جداگانه با غریبه ازدواج کرد

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

چرا ریسک میکنید 

حتی اگه درصد کمی امکان مشکل ژنتیکی وجود داشته باشه میدونید آینده اون بچه و خانواده چی میشه 

ازدواج فامیلی جدا از مشکلات زنتیکی 

دخالت ها و چالش های خودشو داره

با غریبه وصلت کنید ک فامیلای جدید پیدا کنید 

چرا با فامیل دوباره فامیل میشید🫠🥴