2777
2789
عنوان

پروسه از پوشک گرفتن

111 بازدید | 21 پست

پسرم 26 ماهشه میخوام از پوشک بگیرمش تازه بردم برای اولین بار دستشویی هرچقد گفتم جیش نکرد اومدیم بیرون تو شورت آموزشی جیش کرد😑 چیکار کنم میشه از تجربه هاتون بگین خیلی سخته؟

سه تا نکته

اول اینکه وقتی شروع کن پوشک بگیری ک هر دو تا تون

در ارامش باشید و تنشی نباشه

چون داشتن امادگی روحی مادر و صبوری خیلی مهمه

دوم اینکه بجه چون هنوز مثانه اش رو ب تکامله گهگداری از دستش درمیره با وجود اینکه میدونه باید دسشویی کارشو بکنه.

اوایل زود ب زود مثلن نیم ساعت به نیم ساعت ببر

بعد تایمو بیشتر کن.ساعتی ببر

یکسال طول میکشه تقریبن که خودش بگه جیش دارم منو ببر.خودت باید سوال کنی داری یانه؟

البته پروسه دسشویی یک بنظرم راحتتره

دسشویی شماره دو سختتره😂

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

من دقیقا همین موقع ها تو فصل بهار شروع کردم تو خونه پوشک بود ( ساعت به ساعت همش ازش سوال میکردم جیش داری اگر داشت میبردم دستشویی ولی به بچه استرس نمیدادم ) وقع عصر پوشک نمیکردم و می‌بردم پارک

بیشتر وقتها صبح هم می‌بردم 

توی پارک حین بازی سوال میکردم اگر جیش داشت سرپا میگرفتم

وقتی می آمدیم خونه می‌بردم حمام و پوشکش میکردم تو چند روز یاد گرفت 

چون بیشتر بیرون از خونه بودیم نه من استرس کثیف شدن خونه رو داشتم نه به بچه استرس وارد شد

لذت زندگی بدون پوشک و که دید خودش التماس میکرد پوشکش نکنم

به هیچ عنوان خونم هم جیش نکرد و کثیف نشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه تا نکتهاول اینکه وقتی شروع کن پوشک بگیری ک هر دو تا توندر ارامش باشید و تنشی نباشهچون داشتن امادگ ...

وای نگو منم استرس شماره دو رو دارم الان جیش کرد اعصابم خورد شد چ برسه اون کارو بکنه😑

یچیزی یادم رفت بگم

بچتو با هیچکس مقایسه نکن

یکی زودتر امادگی داره و گرفته میشه

یکی دیرتر.

دوتا بچه هام تو ی شرایط بودن ولی پسرم دو سال و سه ماه گرفتم

دخترم قبل دوسال

چوت دخترم اصلن نمیخاست دیگه پوشک بشه.خودش میکند مینداخت تو دسشویی پوشکو!

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
من دقیقا همین موقع ها تو فصل بهار شروع کردم تو خونه پوشک بود ( ساعت به ساعت همش ازش سوال میکردم جیش ...

خوش ب حالتون چند وقتش بود ک گرفتین؟ بچه من زرنگه ها ولی انگار نمیفهمه هرچی میگم تو دستشویی جیش کن اینا

یچیزی یادم رفت بگمبچتو با هیچکس مقایسه نکنیکی زودتر امادگی داره و گرفته میشهیکی دیرتر.دوتا بچه هام ت ...

میترسم نتونم بگیرم خیلی سخته بنظرم یه عالمه بهش توضیح دادم گفتم میریم دستشویی میگف باشه خوشش میومد رفتیم جیش نکرد اومد بیرون جیش کرد

خوش ب حالتون چند وقتش بود ک گرفتین؟ بچه من زرنگه ها ولی انگار نمیفهمه هرچی میگم تو دستشویی جیش کن ای ...

عزیزم بچه میفهمه اما هنوز فکر میکنه پوشک راحت تره چون هر کجا و هر زمان موقع بازی و خواب و ووووو راحت کارش و میکنه اما وقتی تایم زیادی باز بمونه بعد بیاری پوشک کنی اون پوشک براش حکم قفس و پیدا میکنه

وای نگو منم استرس شماره دو رو دارم الان جیش کرد اعصابم خورد شد چ برسه اون کارو بکنه😑

شماره یک رو که اوکی شد

شماره دو بچه هراس داره.موقع دفع میترسه.و چون سن دو سالگی تا سه سالگی بچه حس مالکیتش خیلی زیاده دوست نداره دفع کنه.خودشو نگه میداره.یبوس میشه و وقتی یکن دردش بگیره....داستان شروع میشه

یعنی من تا مدت مدیدی از دست دسشویی شماره دو اونها کلافه بودم.دو ساعت کنارشون تو دسشویی مینشستم.تزیین دسشویی و اسباب بازی و جایزه و تشویق....😧😂

منم دخترم رو از پوشک گرفتم ۲۱ ماهشه دخترمنم دوبار بردمش جیش نکرد ببخشید خودم نشسته ام تو سرویس ادرار کردم اونم یاد گرفت شورت اموزشی که گرفتی از این سه لایه هاس که هیچی پس نمیده مثل پوشک یکبار مصرف هاست فقط قابل شستشو

عزیزم بچه میفهمه اما هنوز فکر میکنه پوشک راحت تره چون هر کجا و هر زمان موقع بازی و خواب و ووووو راحت ...

پسر من وقتی بازه اصلا جیش نمیکنه مثلا شب تا صب ک باز میزارم شلوار نمیپوشونم طرفای صبح گریه میکنه پوشک میبندم راحت میخوابه ولی تو شورت جیش کرد😢

میترسم نتونم بگیرم خیلی سخته بنظرم یه عالمه بهش توضیح دادم گفتم میریم دستشویی میگف باشه خوشش میومد ر ...

اعصاب فولادی میخاد.

ی مدت بنظرم قید پاکی نجسی رو باید زد.

من ک ی گوشه درست کرده بودم نمازامو همون گوشه میخوندم.

البته  یوق رو قالی جیش میکرد .دیگه زیرش تشت میزاشتم و اب میگرفتم ولی ب دلم نبود. بعدک کامل گرفتم دادم قالیشویی

شورت اموزشیم ی دو هفته تنش کردم.دیگه نپوشید

منم دخترم رو از پوشک گرفتم ۲۱ ماهشه دخترمنم دوبار بردمش جیش نکرد ببخشید خودم نشسته ام تو سرویس ادرار ...

شورته به درد نمیخوره از بغلش پس میده الان ی بار جیش کرد پس داد خودش اومد گف مامان پی پی بنظرم بچه دختر از پسر راحتتره دخترا خودشونو نگه میدارن 

اعصاب فولادی میخاد.ی مدت بنظرم قید پاکی نجسی رو باید زد.من ک ی گوشه درست کرده بودم نمازامو همون گوشه ...

آره دیگه همه جا جیشی میشه من اون برام مساله نیست فقط این ک یاد بگیره مهمه