2777
2789

ی ادم معتبری میگفت اینو...

ولی خودم دوتا ادم زیبا میشناسم ک خییلی اذیتم کردن خیلی...

اصطلاح تنو بدن لرزوندنو دقیقا با اینا حس کردم ...

ولی خب خیلیا دوسشون داشتن...

سالهاس این برام سواله ...

اگر تجربه ای دارین بگین بیاین اخر این تاپیک واقعا ب ی نتیجه ای برسیم ممنون

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیبا از چ نظر

زیبا دیگ خوشگل ...

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

نه اینا خطای ذهنیه اصلا مگه میشه آدمو با چهره‌قضاوت کرد

از جاهلیته به سیاهپوستا هم میگفتن آدمای پایین ترین از سفید دوستان فقط بخاطر محیط زندگیشون

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

زیبایی و زشتی نه

ولی ادمهای بدذات چهره شون کریه میشه درواقع ی چهره گرفته و بی نور 

و ادمهای خوب و خوش قلب و انسان ی نور خاصی توی چهره شون هست و چهرشون ادمو اذیت نمیکنه، فارغ ازینکه اجزای صورتشون با معیارهای زیبایی شناسی الان جور بیاد یا نه

نمیدونم متوجه شدی یا نه... 

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

زیبا دیگ خوشگل ...

هیچوقت یه کتابو از رو جلدش قضاوت نکن

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

نه اینا خطای ذهنیه اصلا مگه میشه آدمو با چهره‌قضاوت کرداز جاهلیته به سیاهپوستا هم میگفتن آدمای پایین ...

اینی ک این حرفو زد ی فیلسوف دانا بود ی جورایی از اساتید برتر ...

اما برای خودم سواله چرا باید اینطور باشه ...

این زیبایی ک شما میگی ی چیز دیگس منظور زیبایی ظاهری نیس بعضیا در عین داشتن صورت بی نقصی زشتن چون از ظاهرشون پلیدی و شرارت می‌باره بعضیا در چهرشون عیب دارن ولی زیبان و مهربونی و حسن نیتی توشون داد میزنه

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱ مرداد ۱۴۰۴ بعد از دوسال ولم کرد 💔 در حال جمع کردن تیکه های شکستم...