2777
2789
عنوان

به عشقم چی بگم

270 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من مدتی است که از همسر سابقم جدا شدم 

و حدودا یکسالی هست کسی تو زندگیم و خیلی درست و حسابیه و ازم خواستگاری کرده .. الان بهم پیام داده که یه سوال مهم دارم آیا همسر سابقت تو رابطه جنسی لذت میبرده؟ با توجه به اینکه ایشون می‌دونه من تو این ۴ سال زندگی مشترکم جمعا ۷, الی ۸ بار رابطه داشتم چون کشش عاطفی و جنسی به همسرم نداشتم .. دلیل سوالش چی می‌تونه باشه و من چی بگم؟ اینو هم بگم من فوق العاده زیبام و اندامم هم خوبه و می‌دونه که گرم هستم پس این مورد نیست که بخواد بفهمه من تو رابطه چطورم 

خودم حدسم اینه که فکرش درگیر شده که نکنه اون ( همسر سابقم) ازم لذت برده باشه .. و فکر این عذابش می‌داده واسه همین پرسیده نظرتون چیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی سوالش اشتباه هست !!!!اصلا جواب نده بگو ترجیح میدم در مورد گذشته ها صحبت نشه و از این سوال هم اص ...

خب خیلی آدم درست و حسابیه 

من فکرم درگیر این شده که دلیل سوالش چیه

به نظر من فکرش زیادی مشغول شده خواسته سر بحث باز کنه اما جلوشو بگیر بگو دوست نداری راجبش حرف بزنی به مرور تو سرت میزنه مردای ایرانی همینن...

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛

خب خیلی آدم درست و حسابیه من فکرم درگیر این شده که دلیل سوالش چیه

عزیزم از بقیه برای خودت بت نیاز لطفا 

آدم صد در صد خوب نداریم 

این آقا هر چقدر هم خوب و محترم باشه این سوالش اشتباه هست از هر روانشناسی بپرسی میگم به هیچ عنوان در مورد روابط گذشته تون صحبت نکنید چه برسه به اینکه بخواد بدونه طرف تو رابطه ی جنسی لذت می‌برده یا نه !

یعنی شما فکر میکنید واسه چی پرسیده؟

اون موضوع اذیتش میکنه و خواسته یه جوری ناراحتیشو بیان کنه یا مثلا خواسته مطمعن بشه که تو رابطه با اون شخص حسی داشتی یا نه

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛

اون موضوع اذیتش میکنه و خواسته یه جوری ناراحتیشو بیان کنه یا مثلا خواسته مطمعن بشه که تو رابطه با او ...

دقیقا منم همین فکرو میکنم و واقعا هم همسرم لذت نمی‌برد چون من حس نمیدادم