2777
2789
ببین هر کی پیشرفتو یه چیزی میدونه من ارزوم بود بشم استاد دانشگاه، ارزوم بود به مهندسا تو شرکت درس بد ...

عزیزم ایشاالله روز به روز به پیشرفت هات اضافه بشه و به تمام آرزوهای قشنگت برسی

من آرزومه با اعتماد به نفس و عاقل، اجتماعی و زرنگ و باسیاست و سروزبان دار بشم. نمیدونم چطور باید به این آرزوم برسم؟  اراده و پشتکار زیادی دارم ولی برا رسیدن به این آرزوم نمیدونم چکار باید بکنم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب حتماافسرگیت دلیلی داره دلیلشو نمیدونی؟

افسردگی من به خاطر اینه که کم عقل و ساده ام و در موقعیت های مختلف نمیدونم واکنش مناسب چیه و یا چه حرفی رو کجا باید بزنم

افسردگی من به خاطر اینه که کم عقل و ساده ام و در موقعیت های مختلف نمیدونم واکنش مناسب چیه و یا چه حر ...

بنظرم یکمی وسواس فکری داری بخدا داری سخت میکگیری مطمعنم وگرنه کسی که درس خونده و شاغلهست مطمعنم ادم باهوش و زرنگیه.یکمی فک کنم الکی داری خودترو اذیت میکنی

تو رو خدا اگه راهکاری داری دریغ نکن

خودتو به چالش بکش با ادمای مختلف . مثلا من امروز با دوستای مهد دخترم رفتیم بیرون ، یعنی باورت نمیشه انقدر ازشون چیز یاد میگیرم . حتی اگه ضررم کردی خودتو ناراحت نکن عصبی نشو بگو درس گرقتم . من برات بگم فقط دوراز جون رو سرت شاخ سبز میشه 😂😅

عزیزم ایشاالله روز به روز به پیشرفت هات اضافه بشه و به تمام آرزوهای قشنگت برسیمن آرزومه با اعتماد به ...

ممنون عزیزم همچنین، کلاسهای گروهی ثبت نام کنید یا تو جمع باشید بالاخره ارتباط مهمه و همینطور کتاب بخونی تو اوقات فراغت

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
میشه شمارشو به منم بدین

عزیزم،من شیرازم خانوم مرضیه محب علی، روانشناس کودک هست. من واقعیت بخاطر دخترم رفتم پیشش، مه این ماجراها درومد، یکم تهاجمی با بیماراش صحبت میکنه ولی حرف نداره عالیه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

من بعنوان یک آدم ساده بهت میگم که این چیزی نیست که درمان داشته باشه 

قطعا پدر یا مادرت هم آدمای ساده ای هستن

من مادرم و پدرم هر دو بسیار ساده و به اصطلاح ببو گلابی ان  و ما هم همگی همینیم و بچه هامونم بدون استثنا همینن، همگی از دم ساده 

خودت رو همینطوری بپذیر