2777
2789
ممنون دوستم من تحصیل کرده ام و شعله خوب و همسر خوب و خانواده ی خوب و همه چیز دارم ولی از لحاظ برقرار ...

خب عزیزم،هر کسی یه ضعفی داره که ریشش در کودکیه، من هم فکر میکردم خانوادم و همسرم بهترینن، البته که بهترین هستند ولی من بهترین تو رابطم نبودم و همین باعث شده بود به خودم ظلم کنم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما کسی بهت گفته بود ساده ای؟

همیشه همه، یعنی حتی همسرم، ولی من اصلا ذره ای فکرشم نمیکردم که ساده باشم.

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
در ضمن خیلی متشکرم بابت این وقتی که گذاشتید و برام نوشتید

خواهش میکنم عزیژم، میدونید بقیه قوانین بازی رو بلدن و با اینکه خوب هستن سادگیه ما اونارو بد عادت میکنه، شوهر من همه چی برام فراهم میکرد بشدت مهربون بود، ولی من داشتم خودمو قربانیه پیشرفت اون میکردم و مشاور مرتب به من میگفت تو پیشرفت خودتو کن، شوهرتم پیشرفت خودشو کنه، چرا،فکر میکنی باید قربانی بشی؟!! جالبه من اصلا تا دیروزش نمیدونستم این مفهومه قربانی شدن رو میده ...

فکر میکردم همین که زندگیش به نامه منه، همینکه سوار ماشین گرون میشک و خونه تاپ دارم یعنی آخر خوشبختی ...

پس باید اولا اگاه بشی که کجا داری اشتباه میری 

همیشه همه، یعنی حتی همسرم، ولی من اصلا ذره ای فکرشم نمیکردم که ساده باشم.

الان رفتارت با بقیه( پدر و مادر، خواهر، برادر، دوست ، آشنا و فرزندتان و ... چطوره? چقد براشون وقت میزاری؟

عزیزم خدا خیرت بده امیدوار شدم به تغییر خودم

ببین امضامو بخون، من از یه زن خونه دار به اینجا رسیدم، البته هنوزم،خودمو موفق نمیدونم خیلی راه دارم،ولی برا منی که اون بود وضعیتم خیلی پیشرفته ... پس شما هم قطعا میتونی

خواهش میکنم عزیژم، میدونید بقیه قوانین بازی رو بلدن و با اینکه خوب هستن سادگیه ما اونارو بد عادت میک ...

من تو زندگیم خدا رو شکر از لحاظ شغلی و تحصیلی خیلی پیشرفت داشتم ولی متاسفانه از لحاظ ارتباطی و اجتماعی نه نمی دونم باید چطور این بعد رو تقویت کنم

شما اول باید به رفتارت آگاه بشی، بعد میتونی تغییر کنی، به جرات میگم یه روز در میون برادرام خونم بودن ...

حرفات درست ولی این تیکه اخرت دوستنداتم ک ب مهمهان بگی من درس دارم بعد بری تو اتاق واقعا زتشه 

بنظرم خیلی قشنگ تر میتونی رفتار کنی مثلا بگی وسیلها اینجاست غذادرست کن برادوتامون تا من چند تا صفحه درس دارم بخونم

الان رفتارت با بقیه( پدر و مادر، خواهر، برادر، دوست ، آشنا و فرزندتان و ... چطوره? چقد براشون وقت می ...

اصلا وقت نمیزارم، هر وقت خودم احساس نیاز،کردم دعوتشون میکنم، با قوانینه خودمم دعوتشون میکنم، اصلا خودمو تو باید و نباید زندگی نمیندازم ، اگر دارم درس میخونم مطلقا جواب تلفنشونو نمیدم، خودم، همسرم و دخترم برام مهمه بقیه خیر، یکم خودخواهیه ولی بقول دکتر هولاکویی میگه، شما وظیفه نداری مادرتو ببری بیرون، هر کی همسرش مسئوله زندگیشه، ببین گلم بدجنس نیستما ولی اولویت زندگیم خودمم

حرفات درست ولی این تیکه اخرت دوستنداتم ک ب مهمهان بگی من درس دارم بعد بری تو اتاق واقعا زتشه بنظرم خ ...

عزیزم سرزده نیان، من خیلی کار دارم، فردا استادم نمرمو صفر داد ایشون جوابه منو میدن؟!! دیگه یاد گرفتن سر زده نیان، چون من وقتی تمرکزم رو کارو درسمه اصلا نمیتونم بشین مهمون داری کنم دیگه خودشون فهمیدن

عزیزم سرزده نیان، من خیلی کار دارم، فردا استادم نمرمو صفر داد ایشون جوابه منو میدن؟!! دیگه یاد گرفتن ...

حق باتوهه سرزده بدون زنگ قبلی خیلی بده واقعا 

ولی من درچنین مواقعی میگم خودتون درست کنید تا منم بیام بخورم چون مشتری دارم 

چون شاغلم خودمم

حق باتوهه سرزده بدون زنگ قبلی خیلی بده واقعا ولی من درچنین مواقعی میگم خودتون درست کنید تا منم بیام ...

اره مثلا یه تعارف میزنم چیزی میل دارین سفارش بدین، بعد میگن نه مثلا دیر صبحانه خوردیم دیگه منم یه ۵شنبه جمعه خونم باید درسامو بخونم، کلاسامم بکنار ، میدونی از بس قبلا سرزده میومدن و من با سرعت بهترین غذارو اماده میکردم اینا بدعادت شدن، فکر میکنن من وظیفمه، ولی چند بار با خودم انقدر جنگیدم، شاید باورت نشه میخاستم سکته کنم وقتی رو مبل نشسته بودم و پا نمیشدم برم تو اشپزخونه، خیلی بار اول برام سخت بود، فقط حرفای مشاورمو مرور میکردم، ولی الان برام عادی شده، البته دیگه اوناهم سرزده نمیان، میخام بگم ما خودمون با ضعف شخصیتمون ادمارو متوقع میکنیم وگرنه هیشکی بخودش اجازه نمیده چنین رفتارای کنه 

من تو زندگیم خدا رو شکر از لحاظ شغلی و تحصیلی خیلی پیشرفت داشتم ولی متاسفانه از لحاظ ارتباطی و اجتما ...

ببین هر کی پیشرفتو یه چیزی میدونه من ارزوم بود بشم استاد دانشگاه، ارزوم بود به مهندسا تو شرکت درس بدم، ارزوم بود کارمند نفت بشم، کلا هدفام خاص بود و برا تک تکشون جنگیدم، اضطراب داشتم تو جمع حرف بزنم، دستام یخ میکرد، زبونم بند میومد، اینا بخاطر اعتماد بنفس پایینم بوپ، خوب رو ضعفام کار کردم و سعی کردم برطرفشون کنم، 

شما هم خداروشکر از نظر خودت پیشرفتات اوکی بوده، مهم هم خودت هستی، فقط کافیه رو همون ضعفای کوچولوت کار کنی، انشالله موفق میشی،🥰