خب ببین سالاد و دسر اگه میخای بزاری از شب قبل اماده کن....
مهمونیتو شب بده که وقت کافی داشته باشی و ناهار ننداز
خریدا همه رو روز قبل انجام بده که روز مهمونی دیگه نخای بری بیرون...
روز قبل خونه رو تمیز کن که دیگه درگیر تمیز کاری نباشی...
صبح زود قرمه سبزیو بار بزار...ولی زیرشو خاموش کن و مثلا از ساعت ۱۲ ۱۳ زیرشو روشن کن که اروم اروم جا بیوفته...
بعد از قورمه سبزی ،مواد اولیه غذاهای دیگه اماده کن و ساعتای ۱ و ۲ شروع کن به سرخ کردن مرغ
تا ۳ تموم میشه ،سس اشم درست کن و بریز روش ولی ساعتای ۴ و نیم ۵ زیرشو روشن کن که مرغت زیاد نپزه و له بشه....
از ۳ به بعدم دیگه فقط برنجی ها میمونه که عدس رو بزار بپزه..تا ۴و نیم ۵ امادس...۴ آب برنج رو بزار جوش بیاد
۵_ ۵ و نیم شروع کن برنجو دم کن..عدس پلو دم کن و ته چین رو بزار....و زیرشون کم کن...غذاهات همه برای ساعت ۶ونیم ۷ اماده ان...بعد زیرشون خاموش کن