2777
2789

اولین باره دارم مهمونی میدم 

تقریبا دست تنهام 

برادرم شاید باشه کمکم شایدم نه که اونم چون پسره کمکش خیلی بکارم نمیاد 

۲۰ نفر مهمون دارم

همیشه ی خدا هم غذا هام حتا واسه مهمونی ۸ نفره دیر آماده میشه 

ولی ایندفعه اولین باره خانواده شوهرم دارن میان

شما چیکار میکنین که غذاتون به موقع حاضره و پذیراییتونمرتب و بدون استرسه

من که همش تو آشپزخونم از اول مهمونی

غذا هامم تهچین مرغ و  قرمه سبزی و عدس پلو و میگو سخاریه 

نمیتونم از تعداد غذا کم کنم

اینا این مدلی آن که اگه کم درست کنم ناراحت میشن

یکم راهنمایی میکنین 


بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قورمه سبزی تو از شب قبل بزار زیرشو کم کن.ته چین هم ازصبح مرغشو بزار  و آماده سازیشو انجام بده فقط ۲ساعت آخر بزار بپزه.مابقی هم باید اماده سازی هاشو ازصبح بکنی.من همه کارامو میکنم فقط برنجمو آخر دم میندازم.ازصبح همه کارام انجام میشه.البته غذاهای انتخابیت پر دردسره.مثل ته چین و میگ سوخاری

یه روز خوب میاد

سلام خداقوت، ببین من همیشه خورشت رو چندسال قبل درست میکنم و خاموش میکنم موقع شام گرمش میکنم مخصوصا قورمه سبزی رو اگه اینکارو بکنی خیلییی جا افتاده تر میشه، ته چین رو هم میتونی قبل اومدن مهمونا درست کنی یعنی برنج اینا رو آبکش کن و مرغاشو بریز ، توی همون ماهیتابه ای که میخای درست کنی همه چیزشو حاضر کن بعد بذار کنار مثلا ساعت ۷:۳۰-۸ زیرشو‌ روشن کن که قشنگ طلایی بشه، عدس پلو رو هم فقط عدسشو میتونی آماده کنی همون لحظه باید بپزی، میگو سوخاری هم خیلی دردسر داره به نظرم عوضش کن

خب ببین سالاد و دسر اگه میخای بزاری از شب قبل اماده کن....

مهمونیتو شب بده که وقت کافی داشته باشی و ناهار ننداز

خریدا همه رو روز قبل انجام بده که روز مهمونی دیگه نخای بری بیرون...

روز قبل خونه رو تمیز کن که دیگه درگیر تمیز کاری نباشی...

صبح زود قرمه سبزیو بار بزار...ولی زیرشو خاموش کن و مثلا از ساعت ۱۲ ۱۳ زیرشو روشن کن که اروم اروم جا بیوفته...

بعد از قورمه سبزی ،مواد اولیه غذاهای دیگه اماده کن و ساعتای ۱ و ۲ شروع کن به سرخ کردن مرغ

تا ۳ تموم میشه ،سس اشم درست کن و بریز روش ولی ساعتای ۴ و نیم ۵ زیرشو روشن کن که مرغت زیاد نپزه و له بشه....

از ۳ به بعدم دیگه فقط برنجی ها میمونه که عدس رو بزار بپزه..تا ۴و نیم ۵ امادس...۴ آب برنج رو بزار جوش بیاد

۵_ ۵ و نیم شروع کن برنجو دم کن..عدس پلو دم کن و ته چین رو بزار....و زیرشون کم کن...غذاهات همه برای ساعت ۶ونیم ۷ اماده ان...بعد زیرشون خاموش کن


دچار🌿

عزیزم من اگر بجات بودم یه زرشک پلو  با مرغ با قرمه سبزی می دادم راحت باحالا سوپ و کشک بادمجون اینایی که گفتی پر دردسره ولی در کل خیلی کارا رو میشه از قبل انجام بدی دسر و سالاد و میوه و خورشت از روز قبل می تونی تهیه کنی ظروفت رو آماده کنی 

خب ببین سالاد و دسر اگه میخای بزاری از شب قبل اماده کن....مهمونیتو شب بده که وقت کافی داشته باشی و ن ...


شما که با تجربه ای

به نظرت کنار این غذا ها عدس پلوی مجلسی آزینا که برنج زعفرونی و گوشت چرخی و کشمش و زرشک و پیاز داغ روش تزیین میشه 

بده واسه مهمونی ؟ عوضش کنم یا خوبه ؟ 

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792