2777
2789
عنوان

خانم های متاهل بیاید لطفا

156 بازدید | 7 پست

من میخوام وابستگی ب شوهرم از بین بره چیکار کنم،؟ برام مهم نباشه اعتماد بنفسم پایین شوهرم خیلی سرد بی توجه همیشه کاسه گدایی من سمتش دراز. همش دوست داره بیرون باشه تا خونه، بخدا اهل غر زدن نیستم ها ذاتش اینه از لحاظ فرهنگی خیلی از ما پایین ترن تو دعواها اسم خانواده منو میاره در صورتی ک مامانش اینا تو ملامین هنوز غذا میخورن سه سال ازدواج کردم خیلی جنگ کردم ولی خسته ام میخوام برام مهم نباشه اون دغدغه کار داره اولویتش فقط اونه وضع مالی خوبی داریم ولی ب زندگی دل نمیده محبت ندیده تو خانوادش فکر میاد سرم برم دوست پسر پیدا کنم برای خالی کردن خشم خودم باز میگم‌ک‌چی بشه نمیدونم حال روزم خوش نیس کی مثل منه راه حلش چیه باهاش حرف زدم نتیجه نداره میگه درست میشم من ک ندیدم

مردا امسال خودبه خود بی مهر و بی محبت شدن لعنتیا

تو هم سعی کن سرد باهاش باشی تجربه منه منم مثل تو تشنع محبتم و هرروز که سردم باهاش یعنی به کاراخودمو مشغول دارم و ساکتم شوهرم منو بیشتر میخواد و تو تواب بیشتر عاشقمه بقول خودش لال میشم دوسم داره😂🥸

🤴👸.دلشاد هستم....همسرم دوستت دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردا امسال خودبه خود بی مهر و بی محبت شدن لعنتیاتو هم سعی کن سرد باهاش باشی تجربه منه منم مثل تو تشن ...

جدی؟ شبها کی میاد خونه؟ چجوری سرد میشی تحمل چجوری میکنی

از آدمی محبت ندیده محبت میخوای؟!و اینکه شما هم مشخص مث ایشون محبت و عشق در کودکی دریافت نکردی

بچه اخری خانواده بودم کلی بهم توجه میشد راهکار بده زخم نزن خسته ام، شنیدی ک میگن از نخورده بگیر بده خورده خب حکایت منه

جدی؟ شبها کی میاد خونه؟ چجوری سرد میشی تحمل چجوری میکنی

من یه زن خونگرم و عاشق اینم بامن باشه و حرف بزنم 

شبا تا۹بیرونه سرکارش

سرد یعنی صبحانه نهار شام رو میبرم ومیخوریم و تلوییزون میبینیم و حرف نمیزنم و هی بوس و بغل نمیکنم و جمع میکنم از هیچ موضوعی حرف نمیزنم ولی اخم نیستما

ولی روزایی که بیکار میشینم و حرفهای چرت و پرت و از هرچی حرف میزنم هی دور میشه ازم😂

🤴👸.دلشاد هستم....همسرم دوستت دارم

بچه اخری خانواده بودم کلی بهم توجه میشد راهکار بده زخم نزن خسته ام، شنیدی ک میگن از نخورده بگیر بده ...

عزیزم من چند سالی اینجا هستم خیلی حواسم هست آزار ندم با کلامم به شدت به حق الناس اعتقاد دارم

شاید شما لحن من رو بد برداشت کردین چون منطقی صحبت میکنم،چون عادت کردین تو نی نی سایت فقط براتون دلسوزی کنند خب آخرش وی مشکل که سرجاشه حل نمیشه با ترحم!