2777
2789

بچه ها قضیه من خیلی مفصله حدود پنج ماه پیش با یکی آشنا شدم بنا به دلایلی کات کردیم و فقط یک بار همو دیدیم و نشد ادامه دار بشه اون موقع خس میکنم احساساتش جور دیگه ای بود… 

یچیزی که مورد توجهمه اینه که اصلا بهم زنگ نمیزنه نمیدونم چرا تا حالا یکبارم تماس نداشتیم . خلاصه روز اول عید بهش درخواست دادم اینستا و باعث شد بهم برگشتیم دوباره از اول عید تا امروز هیچ نمیگه ببینمت یا زنگ بزنم ولی اینستا انگار دوس دختر دوس پسریم ..

تا ده روز اول عید ک طول کشید دوباره کانکت بشیم باهم از دهم عید تا پونزدهم رفتن مسافرت دوروز قبل سفرش گف میخوام برم جایی دوست داشتی صبح بیا باهم بریم گفتم نمیتونم قرارمون بمونه بعد سفرت .. بعد از اینکه اومد رفت سر کار تو این یه هفته هی میناله میگ کارم خیلی سنگینه تمام انرژیم میره تو سرکار خیلی این چند روز مودم اومده پایین .. کارمند بانکه بعد عید کاراش بیشتر شده بعد گف سرم خلوت بشه ببینیم همو .

اخلاقه من طاقت نیاوردم بهش گفتم این چه رابطه ای نه زنگی توش هست نه قراری جالبم اینجاست قبولم میکنه باز اقدامی نمیکنه .تا اینکه دیروز جمعه بود گفتم خونست اس دادم صبحت بخیر عزیزم.. گف بریم صبحانه یا پیاده روی ؟ گفتم صبح نمیتونم ظهرو هستم گف تولد دوستمه گفتم اون تایمی که میری خیلی مناسبه گف میخوای نرم ؟ گفتم کادوشو بزار روز دیگ خلاصه قرار شد پنج یا شش همو ببینیم 

دیدم این سر ظهر عکس فرستاد نهال خریده با گوجه و خیار اینا که حیاطشون بکاره .. گف امیدوارم کارم زود تموم شه که ببینیم همو ☹️

گفتم زود انجام بده گف چشم 

بد دیدم پنج نیم شد خبری نشد زنگ زدم بر نداشت بعد یه رب اس داد هنوز تموم نشده کارم بعدش برم حموم دیر نشه 🫠..گفتم درومدی بگو حاضر.شم 

خلاصه نزدیک هفت اینا طول کشید منم پیام دادم ک نمیشه الان بیام دیر شده (از عمد گفتم خیلیییی بهم برخورد ))

بعد گف درومدم دیر شده؟ بعد گف بیا تل عکس بفرستم رفتم دیدم از کمر سوختش زیر آفتاب عکس داده کنم گفتم نتیجه بد قولی بعد گف ببخشید عزیزم منم ناراحتیم رو بهش گفتم که قرار اولمون بود و فلان باید احترام میذاشتی و این حرفا و گف میدونم یهویی شد😔 منو تو کار انجام شده قرار دادن 

بعد جالبم اینجاست اصلا عصبی نمیشه به شدن با سیاسته و خوش اخلاق ولی میدونم دوستم نداره ازین کاراش مشخصه 

دوسش دارم ولی باید تموم کنم چیکار کنم بزارم ببینیم همو یا نموم کنم ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اون وظیفشه زنگ بزنه گاهی اون بگه قرار بزاریم یابگه بیا ببینمت دلم تنگته یاحداقل بگه براشناخت بیشتر ببینمت.. گاهی چن روز فرضا آنلاین نشی جایی پیگیرت باشه وپیام بده کجایی.. باحرفایی که زدی من میگم اصلا دیگ بهش چیزی نگو ن زنگ ن پیام بخاد خودش پیام میده یامیاد جلو دیدی خبری نشد ولش کن همه چی حذف کن.. مغرور باش وسرسنگین.. ما دخترا بنده ی دل واحساسیم.. اما زرنگ باش وبزار بدستت بیارن اونم به سختی

سرش جای دیگه گرمه دوستت هم نداره که هیچ احترام و شخصیت هم برات قائل نیستتموم کن

جای دیگ گرم نیست کلا حس میکنم خنثی ست فالور دختر نداره فقط منم پیجش .

ولی دومی رو هستم معلومه دوستم نداره 

ببین اون وظیفشه زنگ بزنه گاهی اون بگه قرار بزاریم یابگه بیا ببینمت دلم تنگته یاحداقل بگه براشناخت بی ...

دقیقا درست میکی 

دوستان میگن پیامم داد جوابشو نده 

اگ داد چیکار کنم ؟ ج بدم ؟