2777
2789

بچه هل تاپیکای قبلمم هست من مادرشوهرم میاد اینجا چند روز میمونه من باردارم واقعت اعصاب این زن ندارم هم خودش بیشعور که نمیفهمه زن باردار اعصاب مهمون داری چند روز نداره هم شوهرم بدتر از اون بیشعور که یمره میارتش اینجا بارها سر این موضوع بحث کردم باهاش بابا من راحت نیستم مخم نمیکشه ولی باز پررو تر از قبل میخاد بیارتش من چیکار کنم چ جوری رفتار کنم این زن حالیش بشه اینکارش واقعا زشته ،شوهرم که حالیش نمیشه چیکار کنم مامانش عقلش برسه ،کسی راهکاری بلده بگه 

چند وقت یه بار میاد

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم دوست نداره مامانش تنها خونه باشه زنگ زده میگه مامانم تنهاس برم بیارمش اینجا ،بابا شوهر داره مگه ادم بجز شوهرش کی باید پیشش باشه مدام؟بچه هاشم دخترش مدام میاد پیشش میمونه همون بد عادتش کرده ،برادرشم وقتایی که پادگان نباشه خونس دیگه ،شوهرم توقع داره همیشه یکب از بچه ها کنار مادرشون باشه ادم مگه ازدواج میکنه بچه هاش مدام ور دلشونن؟کدوم مادرشوهری میاد خونه عروس میمونه وقتی پسرش روزا سرکاره ،من باهاش راحت نیستم کلی اذیتم کرده و میکنه چ جوری روش میشه میاد چتر میشه 

چند وقت یه بار میاد

شوهرم توقع داره مامانش هروقت که ابجیش برمیگرده خونه خودش که از ما یساعت فاصله داره ،توقع داره بعدش ماملنش پیش ما باشه انگاری با ابجیش شیفتی کردن پیش مامانش بودنو ،بابا اون دخترشه راحته من عروسم اصلا با اون زن راحت نیستم هروقتم میاد میره بعدش خونه ما دعواس از بس با پنبه سرمیبره ،ماهی یبار توقه داره بیاد چند روز بمونه من واقعاا برام زجر اوره ،من میگم بیاد اصلا ماهی چندبار شام بخوره بره ن اینکه اینجا ور دل من بمونه

شوهرم توقع داره مامانش هروقت که ابجیش برمیگرده خونه خودش که از ما یساعت فاصله داره ،توقع داره بعدش م ...

یعنی تو یه شهرین شب میمونه ؟؟ 

مادرشوهر منو التماس می کنیم از شهر دور شب چهارم انگار رو تیغ نشسته 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بلد نیستی ناز کنی بعد رفتنش الکی بگو کمرم ذرد میکنه برو بیمارستان بستری شو به دکترم بگو. به خاطر مهم ...

خاک تو سرم از اول بارداریم از بس ناز نکردم وانگار نه انگار شوهرم اصلا بارداری منو جدی نمیگیره انگار ن انگار من باردارم ،من میگم هم خودش نفهمه هم مامانش

یعنی تو یه شهرین شب میمونه ؟؟ مادرشوهر منو التماس می کنیم از شهر دور شب چهارم انگار رو تیغ نشسته

خخخخ شاید باورت نشه گلم ولی بله دقیقا با هم ده دقیقه فاصله داریم کلا ،از بس پررو هست این زن و پسرش ،دخترش میبرتش خونه خودش هفتگی میمونه ،عادت کردن انگار دیگه شده ی روال براشون وقتایی که دخترش خونشون نیس یا خودش خونه دخترش نیس شوهرم عذاب وجدان میگیره میارتش ور دل من بدبخت،مادرشوهر تو عزت نفس داره برا من خودشو میزنه به پررویی ،چندوقت پیشا سر این با شوهرم بحثم شد هروقت میگم اینکار درست نیست میگه تو ذاتت بده ،میگم بابا کی مادرشوهر میره ور دل عروس تو ی شهر چند روز میمونه که من دومیش باشم 

خاک تو سرم از اول بارداریم از بس ناز نکردم وانگار نه انگار شوهرم اصلا بارداری منو جدی نمیگیره انگار ...

الکی هم بری بیمارستان بستری ات می کنه 

الکی برو بستری شو تا شوهر نفهمت بفهکه

خودتو بزن به بدحالی غذا درست نکن پذیرایی نکن

این شوهر گاوم میفهمه از بس زرنگ و خاله زنک ،ولی فردا میخام از قصد خودمو بزنم به سر درد و کمر درد از صبح ،شوهرم سرکاره ببینم ی ذره بهش برمیخوره شبش گم بشه بره خونش