2777
2789

پدر و مادرها همیشه به فکر آینده بچه‌هاشون هستن

چطور براشون پس‌انداز کنن؟

چطور یادشون بدن با پول درست برخورد کنن؟

از کِی باید یاد بگیرن خرج‌کردن و پس‌انداز یعنی چی؟

و همیشه دنبال یه راه مطمئن، ساده و امن بودند برای آینده‌ فرندانشون و سرمایه‌گذاری برای آنها.

حالا زدیپاد که حساب بانکی دیجیتال کودک و نوجوان بانک پاسارگاده، این مسیر رو ساده کرده.  

با ما همراه باشید  

خب اومدیم و پس اندازم کردیم وقتی ارزش پول انقدر پایین میاد پس انداز کردن که همش ضرره

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خود زیپاد هم وارد صحنه شد 

قلک خیلی خوبه ولی بهتر از طرح قلکتون اینکه کارت امنه و دست کسی بیفته نمی تونه باهاش پول کارت به کارت کنه 

مادر بودن یعنی خود را در هر لحظه فدای فرزندت کنی، بدون اینکه منتظر چیزی باشی جز لبخندی که دنیا را برایت روشن می‌کند.

زیپاد مال بانک پاسارگاده ؟من چرا نمی دونستم برای حساب باز کردن یعنی لازم نیست حضوری بیام بانک؟

اره دیگه مال بانک پاسارگاده باید برنامشو رو گوشیت نصب کنی

برای بچه ها زیپاد میده برای بزرگسال ویپاد

منم مثل خیلی از مامانا نگران بودم که بچه‌م چطور یاد بگیره پولاشو درست خرج کنه. از وقتی براش زیپاد گرفتم، قسمت قلکش خیلی به درد خورد. خودش می‌ذاره تو قلک دیجیتالی‌اش و آخر ماه می‌بینه چقدر جمع کرده! دیگه پس‌انداز براش یه بازی شده، نه زور و اجبار.

منم برای پسرم زیپاد گرفتم، کلی ذوق کرد فقط به خاطر اینکه خودش رنگ کارت رو انتخاب کرد 😄 واقعاً حس خوبی بهش داد، انگار یه حساب بانکی واقعی داره

هر روز که بلند می‌شوی، یک فرصت جدید برای شروع دوباره داری؛ هیچ وقت دیر نیست برای تغییر مسیر و ساختن فردای بهتر.

من با زیپاد تونستم بالاخره یه راه درست و حسابی برای پول تو جیبی پسرم پیدا کنم. قبلاً هرچی می‌دادم، یه روزه خرج می‌کرد! ولی حالا با زیپاد خودش می‌فهمه چطور خرج کنه، چطور پس‌انداز کنه. حتی با قلک دیجیتال‌ش ذوق می‌کنه ببینه چقدر جمع کرده. دیگه لازم نیست مدام بپرسم پولاتو کجا خرج کردی

زندگی مثل آینه است؛ هرچه بیشتر لبخند بزنی، بازتابش هم زیباتر می‌شود.

چیزی که منو عاشق زیپاد کرده، اینه که همه‌چیش آنلاینه. نه لازم بود وقت بذارم برم بانک، نه بچه‌مو ببرم توی شلوغی. راحت از خونه، با گوشی خودم براش حساب باز کردم. همه چیز هم توی اپلیکیشن هست؛ هم خرج‌ و مخارجش رو می‌بینم، هم می‌تونم براش پول واریز کنم. خیلی راحت و بی‌دردسره

این دست استخون نداره....

تبلیغات الکی و دروغین.هر کسی پیام مثبت گذاشته از کاربرهای قدیم هست‌با هماهنگی تبلیغ میکنن.

منم همچین حسی گرفتم 

ولی کارت زیپادم گرفتم برا پسرم برا استفاده روزانش خوبه برا مدرسه

کاربری دست پنج نفره پنج نفرشونم خودمم