2777
2789

خودم از بچگی سه تا زبان مختلف حرف میزدم ۱۳ سالم که شد تبدیل شد به ۵ تا 

راز یادگیری همشون هم فقط و فقط این بود که اولا علاقه و استعداد داشتم دوما آهنگ و فیلم به اون زبان زیاد گوش میدادم و می‌دیدم 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم از بچگی سه تا زبان مختلف حرف میزدم ۱۳ سالم که شد تبدیل شد به ۵ تا راز یادگیری همشون هم فقط و فق ...

الا با 5 تا زبون

ازشون درآمد زایی هم میکنی؟

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

خودم از بچگی سه تا زبان مختلف حرف میزدم ۱۳ سالم که شد تبدیل شد به ۵ تا راز یادگیری همشون هم فقط و فق ...

الان چی فراموش نکردی؟

دخترم فقط با دو بار کارتون چینی دیدن الان ۵تا کلمه چینی بلده

بنظرت یادگیری چینی ،رو زبانهای دیگه اش تاثیر نذاره اونارو فراموش کنه؟

الا با 5 تا زبونازشون درآمد زایی هم میکنی؟

نه عزیزم از یکیشون فقط 

حرفه ی من چیز دیگه ایست و اینا فقط ضمن تفریح و داشتن مهارت های شخصی بوده. یکی هم چون استعدادم بوده نزاشتم هدر بره

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞

بچه ای که چینی حرف بزنه تو فامیل نداریم حقیقتا فقط 2 3 نفر داریم بزرگن چین زندگی میکنن

بچه ها فامیلمون اکثرا برای زبان جدید اول انگلیسی کار میکنن بعدش اسپانیایی

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

الان چی فراموش نکردی؟دخترم فقط با دو بار کارتون چینی دیدن الان ۵تا کلمه چینی بلدهبنظرت یادگیری چینی ...

بستگی به خودش داره 

من نه فراموش نکردم راحت هم بین زبان ها سوییچ میکنم عوض میکنم 

اره قصد مهاجرت دارن 

کلاس میره توخونه چینی حرف میزنن

من نیکام،یه قناد🤍🍰بطور حرفه ایی وارد حرفه دسر و کیک پزی شدم اگه خواستید میتونم کمکتون کنم😄 جدیدا علاقه مند شدم به پزشکی و الان یه کنکوری پر استرسم و منتظرم کنکورم با موفقیت تموم شه و حرفه ایی تر کارم رو شروع کنم 

بچه ای که چینی حرف بزنه تو فامیل نداریم حقیقتا فقط 2 3 نفر داریم بزرگن چین زندگی میکننبچه ها فامیلمو ...

دلیل اینکه می‌خوان اسپانیایی یاد بگیرن رو می دونی؟

دخترم خودش خیلی به چینی علاقه داره

دلیل اینکه می‌خوان اسپانیایی یاد بگیرن رو می دونی؟دخترم خودش خیلی به چینی علاقه داره

اره خب چون اسپانیا رفت و امد دارن

منم خودم به چینی خیلی علاقه دارم، فیلم و سریال های خیلی زیادی هم میبینم از سی دراما، خواننده های محبوبمم چینی ان، اما خب زیادی سخت بود مخصوصا اینکه حرف زدنشو زود یادمیگیری اما نوشتارش رو نه

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار!