یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خودم از بچگی سه تا زبان مختلف حرف میزدم ۱۳ سالم که شد تبدیل شد به ۵ تا راز یادگیری همشون هم فقط و فق ...
الا با 5 تا زبون
ازشون درآمد زایی هم میکنی؟
وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂
من نیکام،یه قناد🤍🍰بطور حرفه ایی وارد حرفه دسر و کیک پزی شدم اگه خواستید میتونم کمکتون کنم😄 جدیدا علاقه مند شدم به پزشکی و الان یه کنکوری پر استرسم و منتظرم کنکورم با موفقیت تموم شه و حرفه ایی تر کارم رو شروع کنم
دلیل اینکه میخوان اسپانیایی یاد بگیرن رو می دونی؟دخترم خودش خیلی به چینی علاقه داره
اره خب چون اسپانیا رفت و امد دارن
منم خودم به چینی خیلی علاقه دارم، فیلم و سریال های خیلی زیادی هم میبینم از سی دراما، خواننده های محبوبمم چینی ان، اما خب زیادی سخت بود مخصوصا اینکه حرف زدنشو زود یادمیگیری اما نوشتارش رو نه
با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار!