2777
2789
عنوان

مامانای شما اخلاقشون چطوره

71 بازدید | 9 پست

اومدم چند روز بمونم خونه مامانم پسرم همیشه شب ها زود میخوابونم صبح زود بیدار بشیم البته اینجا خوابمون بهم ریخته اینجا صبحانه تعطیله نمیخورن فقط ناهار میخورن بیدار شدم ناهار بخوریم داشتم ضعف میکردم خیلی بد مامانم اخلاقش تنده همش تیکه میندازه بهم میگه پسرت میاد فرشامو تازه شستم کثیف نکنید اسباب بازی نریزید زمین 

بگید چیکار کنم من

مامان من عالیه 

صبور ،مهربون،شوخ طبع ،با حوصله 

سالی یک ماه با دوتا پسر بچه شیطونم میرم خونش ، هر روز عصر یه مدل دسر درست می‌کنه با بچه ها بازی می‌کنه 

حالا من مطمئنم خودم نوه دار بشم بی اعصاب و بی حوصله میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان منم اینطوریه اکثر اوقات.صبونه هم ساعت ۱۲ میخوریم خوابمون اونجا بهم میریزه

تو خونه خودم با برنامه ریزی پیش میرم کلی هم اضافه وقت میارم ظهر ها میرم خونه فامیل ها دورهمی میشینیم

مامان من عالیه صبور ،مهربون،شوخ طبع ،با حوصله سالی یک ماه با دوتا پسر بچه شیطونم میرم خونش ، هر روز ...

میرم خونه مامانم میگه خودت درست کن دوست دارم کیک درست کنه ژله عصرونه درست نمیکنه