2777
2789
عنوان

افسردگی

60 بازدید | 3 پست

من یه مامان خسته ام که از کارم استعفا دادم بخاطر بچم الان خیلییییی پشیونم خیلییییی.عصبی و پرخاشگر سدم.چنتا کارم سروع کردن تو خونه ولی فایده نداشت بچه نمیذاره.کسی هم نیس کمکم کنه باشگاه برم مثلا روخیم بهتر شه.فعلام شرایط مهد ندارم.مادرایی که بچهاشون بزرگ شه لطفا بگن این روزا گذشت برلشون؟حالشون بهتر شد؟زندگی بهتر شد؟

من تو شرایط شما نیستم ولی یه مدت بنا به دلایلی از کارم استعفا دادم و بعدش بحران روحی شدیدی بخاطر نداشتن جایگاه اجتماعی و استقلال مالی کشیدم

میفهمم تو چه شرایطی هستی و اگر شغل خوبی هم از دست داده باشی دیگه بدتر، میتونی دوباره برگردی به یه کار شبیه کار قبلت ؟

من تو شرایط شما نیستم ولی یه مدت بنا به دلایلی از کارم استعفا دادم و بعدش بحران روحی شدیدی بخاطر ندا ...

نه کارمند شرکت دولتی بودم.کارمندی هم خب مهارت خاصی نیس خارج از اون شرکت.کلا بازخرید کردم و خونه نشین شدم .اصلا امکان برگشت نیس و جای دیگه هم با توجه به سن من استخدام نمیتونم بشم.نهایت بتونم منشی شرکت خصوصی بشن.شما چیکار کردین حالتون خوب شد؟الان بچه هاتون چن سالسونه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

منم مشک ل شما رو داشتم 

خیلی بده همش فکر ای بی خود میاد سرا غت 

خیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم 

تا با یه مشا ور تو رو بیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشا ورشون حا لم خیلی خوب شد

هز ینشم خیلی خوب بود به کسا یی که مشکل ما لی داشتن تخف یف ویژه در حد را یگان واقعا میداد 

ان شا الله حال شما هم بهتر بشه

اید ی رو بیکا: P_z_314_70

اید ی رو بیکا: consultation4