یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسمم دراومده با همون مدرک لیسانسم.کار عملی پایان نامم تموم شده تو مرحله نوشتنشم.استادم اذیت میکنه وگرنه وایمیسادم تا تموم شه پایان نامم بعد برم طرح.ولی حالا حالاها ت نمیشه انگار
آره واقعا سخت بودالان که چندین سال گذشته فکر میکنم انقدر عجله برای چی بودخیلی اذیت شدم
شمام همزمان رفتی؟
والا منم نمیخواستم عجله کنم ولی الان من ترم ۶ ارشدم.انقد این داستان داره طول میکشه اعصاب برام نذاشته.استادم همکاری نمیکنه اصلا.از یورم از لحاظ مالی گیر دارم.نمیدونم چیکار کنم والا
به نظر من هر جور شده کار دانشگاهتو تموم کنبعد برو طرح
ببین ترم تئوریم تموم شده فقط پایان نامم مونده اونم کار عملیشو انجام دادم.یه داده نهایی نیاز دارم باید استادم برای یه تستی هزینه کنه هزینشم بالاعه حالا به ما میگه وایسین یکاریش میکنم انگار زورش میاد بودجه پایان ناممونو به خودمون بده.وگرنه اگه سریع کارو انجام میداد تا اخر این ماه دفاع میکردم