2777
2789
عنوان

نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 21 پست
خیلی لطف کردیدمن نمیدونستم همچین تاپیکی تعلیقی داره.الانم این کاربری @پانورآما خدمتتون..من با کارب ...

مورد داریم یک نفر هست با ۸ تا کاربری میاد سایت و تقریبا هر روز تاپیک می زنه با کاربری هاش‌ !!! کسی هم اصلا کاری به کارش نداره !

این پستتون برام جالب بود.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مورد داریم یک نفر هست با ۸ تا کاربری میاد سایت و تقریبا هر روز تاپیک می زنه با کاربری هاش‌ !!! کسی ه ...

بله در جریان هستم

اون وقت من چون ندانسته اسم یه سایت دیگه رو اوردم که توش هتک حرمت و توهین به من و چند کاربر دیگه شده بود، مدام داره برام اخطار میاد

نی نی یار لطف کردن وصلم کردن ولی باز اخطار زرد اومد بلافاصله!

با این حال به همون یه کاربری خودم قانع هستم 

@niniyar من شرمنده ام که تگتون می کنمولی کاربریم که وصل شد بلافاصله به همون علت قبلی اخطار زرد گرفت ...

عرض کردم یک هفته برای تاپیک هایی که در مورد سایت های دیگه زدید بعدش فعال میشه

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

مورد داریم یک نفر هست با ۸ تا کاربری میاد سایت و تقریبا هر روز تاپیک می زنه با کاربری هاش‌ !!! کسی ه ...

برای دیگران مزاحمت ایجاد میکنه؟ 

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

عرض کردم یک هفته برای تاپیک هایی که در مورد سایت های دیگه زدید بعدش فعال میشه

درمورد سایتهای دیگه نه!

نمیدونستم ممنوعه اسم سایتی رو اوردم که اسمم رو توش با عنوانهای توهین آمیزی قید کرده بودن.

یه اخطار زرد گرفتم که تاریخش تا ۲۷ام بود

الان شده ۳۰ ام

اگه من معذرت بخوام و بگم دیگه تکرار نمیشه، ممکنه زودتر وصل بشه ؟

آخه واقعا نمیدونستم.

برای دیگران مزاحمت ایجاد میکنه؟

سلام

نه

من از بابت مورد ۱۶ قوانین سایت گفتم:

"16. هر فردی اجازه داشتن یک اکانت توی نی نی سایت داره و استفاده از چندین اکانت برای کارهای برنامه ریزی شده، باعث می شه ما اجازه داشته باشیم اکانت های اضافی رو محدود یا مسدود کنیم."

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.